2777
2789

مال مون طوریه ک جواب زندگی خودمونم نمیده و توش موندیم

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم برای افزایش رزق گفتم اینو.نذر کنیم که کمکمون کنه تو مسیر

خب خاهر وقتی نیاز ضروری خودمونم نمیتونیم رفع کنیم چیو بدم در راه خدا؟

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

اینجوری نه

در حد صدقه یا کمک کوچیک داشتم

با اینکه الانم وضعم خوب نیست ولی از موقعی که شروع کردم اوضاعم نسبت به قبل خیلی بهتر شده

مطمعنممم صدقه روزی رو زیااااد میکنه مخصوصا وقتی که خودت هم وضعت توپ نباشه.♥🌱

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

من چندماهه یه مبلغ خیلی ناچیز از حقوقم کنار میذارم برای اهل بیت برای هر مراسمی از اهل بیت نزدیک باشه به هیئتی‌ میدم 

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

خب من اینو درباره امام زمان شنیدم که یکی گفت همین نذر براش کردم یه درصدی کنار گزاشتم در راهش.رزقشون زیادتر شده بود به خاطر نیتی که داشتن

نیاز نیست زیاد باشه در ماه حد ۳۰ هزار تومن باشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
خب من اینو درباره امام زمان شنیدم که یکی گفت همین نذر براش کردم یه درصدی کنار گزاشتم در راهش.رزقشون ...

لابد پول داشته

منم پول گیرم بیاد همین کارو میکنم