2777
2789

عزیزم متاسفم بخاطر ضرر هایی که کشیدین💔

از ته قلبم امیدوارم وضعتون عاالی شه

ولی مطمعن باشید کمک هایی که کردین یه جاهایی دستتون رو میگیره

کاش لغوش نکنید چون اون فرد منتظر کمک شماست🥺

بازم معذرت میخوام ♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد پول داشتهمنم پول گیرم بیاد همین کارو میکنم

نه اتفاقا چون پول نداشتن این نذر کرده که اهل بیت کمک کنن. البته امام زمان. حقوق شوهرش اتفاقا پایین بوده. اما با این کاری که کردن چندماه یکبار حقوقش بالاتر بردن

نه اتفاقا چون پول نداشتن این نذر کرده که اهل بیت کمک کنن. البته امام زمان. حقوق شوهرش اتفاقا پایین ب ...

خب من اینجور نذر میکنم ک

اگ پولدار شدم ی مقدار هر ماه بزارم کنار برا نذر امام زمان عج

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

عزیزم متاسفم بخاطر ضرر هایی که کشیدین💔از ته قلبم امیدوارم وضعتون عاالی شهولی مطمعن باشید کمک هایی ک ...

خیلی بدهی دارم بخدا الان مجبور شدم ۵۰۰ تومن بابت چیزی پول بدم باور نمیکنی بخاطرش گریه کردم چون واقعا در توانم نیست اون آدمم قطعا یکی پولدار از من پیدا میشه براش

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

خیلی بدهی دارم بخدا الان مجبور شدم ۵۰۰ تومن بابت چیزی پول بدم باور نمیکنی بخاطرش گریه کردم چون واقعا ...

آهان درسته حق دارین♥

الهی حل شه مشکلاتتون به حق این شب عزیز♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

خب من اینجور نذر میکنم کاگ پولدار شدم ی مقدار هر ماه بزارم کنار برا نذر امام زمان عج

نه نذر باید اینجوری باشه که من از داشته هام میدم در راه خدا حتی ناچیز حتی خیلییییی کم اما مطمئنم که از عالم غیب به من کمک میشه خدا و اهل بیت برکت میدن به مالم.اونجوری زیاد جالب نیست هروقت پولدار شدم میدم.الانم میگن که شرطی نکنید نذراتونو .اگه اینجور بشه من اونجور میکنم اگه واقعا قصدتون کمک به یتیم ها و غیره باشه همین الان باید انجام بدید.نه اینکه بزارید آیا من پولدار بشم یا نشم.🌸

نه نذر باید اینجوری باشه که من از داشته هام میدم در راه خدا حتی ناچیز حتی خیلییییی کم اما مطمئنم که ...

خب ندارم واقعا الان 

وقتی ندارم ک نمیتونم بگم میدم گردنم میمونه

همون خیلی ناچیزش هم ندارم 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

خب ندارم واقعا الان وقتی ندارم ک نمیتونم بگم میدم گردنم میمونههمون خیلی ناچیزش هم ندارم

بله درسته هرکسی شرایط خودشو بهتر میدونه به چه صورتیه.من از دلم رد شد گفتم بپرسم کسی این کار انجام داده قبلا یا نه

بله درسته هرکسی شرایط خودشو بهتر میدونه به چه صورتیه.من از دلم رد شد گفتم بپرسم کسی این کار انجام دا ...

ایشالا ک انجام بدید نتیجه بگیرید التماس دعا