2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید پیام بزاریم

29 بازدید | 5 پست

همیشه دوست داشتم این تاپیک رو بزنم:)

امشب در حد چند جمله برای خودتون در سال آینده یه پیام یا پیشبینی یا آرزو با محتوای مثبت بزارید.(خواهش میکنم اگر ناراحتید یا اعصابتون خورده پیغام منفی نزارید؛ من اعتقاد زیادی به بالا بودن سطح انرژی در روز های مرتبط با اواخر و اوایل سال دارم و دوست دارم توی ساعات منتهی به سال تحویل آرزو های و انرژی های خوشگلتون رو ببینم😍💙)

۲۹ اسفند ۴۰۴ تگتون میکنم برگردید ببینید نگاهتون به جمله ای که یک سال قبل نوشتید چطوره.

پیشبینیتون به حقیقت پیوسته؟

آرزوتون محقق شده؟

دیگه وقتشه با ونوس برقصم تو آسمون...ستاره ها رو بچینم ببخشم به ذاتتون:)🎧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم بگم:

سلا عشقم 

امیدوارم حالت خوب باشه

دیدی تونستی قبول بشی؟

اونقدر شب تا صبح درس خوندنا نتیجه داد 

دیدی الان آرامش داری؟

همه چیز تموم شد

دیگه وقتشه با ونوس برقصم تو آسمون...ستاره ها رو بچینم ببخشم به ذاتتون:)🎧

سلام 

امیدوارم حال همتون عالی باشه

دلتون شاد پر از عشق بی غم پر از حس خوشبختی سلامتی خبر های خوب کلی اشک های شوق کلی امید کلی انگیزه جیباتون پر پول کلی موفقیت در عرصه کاری و درسی و کنکور آزادی همه هموطنامون و ایرانمون

به تک تک تک تک آرزوهاتون برسید و کلی واسش بجنگید 

وقت خوبیه برای شروع دوباره

برای ساختن یه نسخه بی نقص از خودمون 

با آرزوی بهترینا و شادی برای مردم عزیز کشورمون 🤍💣

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!