2777
2789
عنوان

اولین عید توی خونه خودمون

477 بازدید | 22 پست

سلام دوستای گلم 

سال نوتون پیشاپیش مبارک...

شوهرم که اومد خواستگاری فقط و فقط یه ماشین مدل پایین داشت...نه پس اندازی نه پشتوانه....۵ ماه بعد عقد عروسی گرفتیم و یه خونه ۵۰ متری اجاره کردیم و منم کلی جهاز برده بودم که اونجا جا نمیشد...من هیچوقت مستاجر نبودم و خیلی استرس داشتم از مستاجری و اجاره ها و پیش پول..بنابراین از هموم اول راجع به خرید خونه حتی همون خونه ۵۰ متریو با شوهرم صحبت کردم ولی اصلا درک نمیکرد...از وام گرفتن بدهکاری و این داستانا میترسید...خودم توکل برخدا کردم و با نور امید بعد از یه سال و ۶ ماه مستاجری دنبال خونه گشتم...در این حین همزمان چندتا وام از ودیعه و طرحای مختلف از بانک گرفتم و خلاصه بعد پیدا کردن خونه اونم قدیمی و به اندازه تلاشمون با یه مقدار پول نقد و چک فروش طلاهام رفتم محضر تنهایی قرارداد بستم و قصه از اونجا شروع شد...شوهرم ماشینش فروخت یه مقدار پول قرض کردیم از اشناها حدودا ۳ ماه طول کشید تا پول جور شد...لحظه های پر استرسی بود برای جور کردن پول ولی ارزش داشت..خلاصه بعد از چندماه سختی کشیدن اومدیم خونه خودمون و امسال اولین عید خونه خودمون هست و از اینکه صاحبخونه شدم خیلی خوشحالم کار کردن توی خونه خودت خیلی لذتبخشه...

امیدوارم این حال خوب نصیب همه ی مستاجرا بشه

یادگاری بمونه ۱۴۰۳/۱۲/۳۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونورپرسیدی تاپیک قفل شد جلیلیانه شوهرم

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
اهان اشکال نداره عزیزمیدونه اسم سینا نظری بود تو همونا خدا بهشون کمک کنه

قربونت برم عزیزم ،سرتون سلامت❤️

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
ماشاءالله چه خوبمبارک باشه ما تهرانیم ۹۰ متری‌هاش ۶ میلیارده☹️😥💔اصلا زیر ۱ تومن پیدا نمیشهشما نقدی ...

نقدی عزیزم 

ولی وام های مختلف گرفتیم مثل ودیعه ازدواج احسان قرض و قول.فروش وسایل خونه جور کردن مستاجر اووووو یادم میادا....

ممنونم 

ایشالا قسمت همه اونایی که مستاجرن و خونه ندارن