2777
2789
عنوان

ابروی مشتری رو دم عیدی خراب کردم

174 بازدید | 2 پست

لیفت ابرو زدم براش،یا موادش فیک بود،یا مونده بود،ابروهاش کلا فر خورد،قبلا پیشم اومده بود برای لیفت ابرو،قبلش زنگ زدم بهش گفتم عزیزم شک دارم مواد شهرمون اصل باشه،چون من همیشه از یه شهر دیگه میگیرم،بعد گفتم به مواد اینجا اطمینان ندارم،خودش گفت بگیر بابا فلان جا همیشه اصل میاره،دوستم هم قبلا لیف انجام میداده،از این آقاهه میگرفته،منم گفتم باشه،اومدم زدم،ده دقیقه بعد متوجه شدم ابروهاش یکم ریزش داره،بعدشم فر خورد،خیلی ناراحتم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
تقصیر خودشه البته شمام نباید قبول میکردی

حس بدی دارم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.