2777
2789

من قبل از اینکه وارد دانشگاه بشم سال کنکورم یه گروه تلگرامی طرفداران انریکه عضو بودم فعال هم بودم بعد از بین چت های گروه فهمیدم یه آقایی دانشجو سال ۱ پزشکی شیرازه 

بحث اووووووو ۶. ۷ سال پیشه 

بعد کم کم بیشتر درموردش فهمیدم گویا قبلا ورودی ۹۱ مهندسی عمران تهران بود فارغ التحصیل شد سربازی رفت بعد دوباره کنکور داد سال ۹۷ پزشکی شیراز اورد 

بعدش باهاش بیشتر آشنا شدم بهش گفتم پشت کنکور هستم و قصدم پزشکی شیرازه رتبه سال قبلم فلان شد و اینا 

ادامه پست بعد

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

دیگه گذشت تا چند ماه بعدش من با یکی از بچه های سال ۱ دندون شیراز رل زدم (رابطه جدی) بعد من کنکورم دادم چیزی که میخواستم قبول شدم از همون بدو ورودم به دانشگاه، همه از رابطه ی من و رلم خبر داشتن همه ما رو میشناختن خب جدی هم بود قصدمون ازدواج بود یبار توی دانشگاه همون پسره که دیگه ترم ۳ پزشکی بود و من ترم ۱ بودم اتفاقی همو دیدیم و بعد سوالای روتین (چطوری؟ چه خبر؟ چکار میکنی؟ …) گفت شنیدم رل زدی منم گفتم اره ولی یه سری مشکلات و دعواهایی داریم گفت پس میخوای باهاش بمونی؟ دیگه تصمیمت واسه ازدواج قطعیه؟ انتخابت واسه ازدواج تغییر نمیکنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه منم بهش اطمینان دادم که تصمیمم قطعیه

گذشت تا اوایل ترم ۳ که بودم کات کردیم (به دلایلی) 

دیگه با اون پسره ارتباط خاصی نداشتم فقط بعضی وقتا که توی بیمارستان یا سالن مطالعه اتفاقی همو میدیدم صحبت میکردیم درد دل و به قول خودمونی چص ناله از این رشته و فلان اونم همش میگفت این همون جایگاهیه که سالها پیش بخاطرش گریه میکردی چرا پشیمونی و اینا

دیگه گذشت تا چند روز پیش که فهمیدم اکسم دو سال پیش ازدواج کرده

از درون خیلی خرد شدم

حرف دلمو به هیچکس نمیتونیتم بگم

تا اتفاقی شماره این پسره توی گوشیم دیدم بهش زنگ زدم

از صدام فهمید یه غم بزرگی توی دلمه که نمیتونم راحت بگم 

یکی یکی همون صحبت های قبلی شروع کرد و درمورد کار و بیمارستان و مشکلاتش میخواست ارومم کنه فکر میکرد افسردگیم و این حالم بخاطر همین موضوعات همیشگیه تا کم کم بهش گفتم (ازدواج اکسم) دید خیلی حالم بده گفت بریم سینما همون شب رفتیم سینما و کلی صحبت کردیم 

از اون شب مرتب سعی میکنه توی تلگرام سر صحبت باز کنه ویدیو در مورد مسائل مختلف سیاسی ماشین (که میدونه ماشینبازم) میفرسته تبریکات مختلف واسه مناسبت های مختلف

امشب پیام تبریک عید سال نو فرستاد

اولا بنظرتون چه پیامی برای جوابش بفرستم که قشنگ باشه و احترام توش باشه

ثانیا بنظرتون میخواد وارد رابطه بشه و داره مقدمه چینی میکنه؟ یا صرفا یه ارتباط همکار صمیمی؟ 

فکر نمیکنم بخاطره همکار صمیمی بودن اینطوری باشه رفتارش

چه برداشتی داری؟ معمولا پسرا این سن بی حوصله هستن سریع میرن سر اصل مطلب

و اینکه اصلا اجتماعی نیست دوست و رفیق به تون صورت نداره درونگرا هست ولی خیلی پخته

مگه شما ازدواج نکردی؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍