2777
2789
عنوان

یکی از پسرای دانشگاهمون 😶 بیایید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 38 پست
جان؟

خودت تو تاپیک من نوشتی ازدواج کردم شوهرم دندونپزشکه همین الان برام جای تعجب داشت

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

چه برداشتی داری؟ معمولا پسرا این سن بی حوصله هستن سریع میرن سر اصل مطلبو اینکه اصلا اجتماعی نیست دوس ...

خب وقتی اجتماعی هم نیست پس‌گزینه ی همکار صمیمی و دوست کلا خط میخوره 😂

به احتمال ۷۰ درصد شاید رابطه رو بخواد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی اجتماعی هم نیست پس‌گزینه ی همکار صمیمی و دوست کلا خط میخوره 😂به احتمال ۷۰ درصد شاید رابطه ر ...

خیلی گیج کننده ست 

اخه یه پسر توی این سن معمولا حوصله نداره و میخواد زود بره سر اصل مطلب نه مقدمه چینی با کلیپ ماشینی و …

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
بله در مرحله خواستگاری هستیم

اها خوشبخت باشین

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

خب شاید این از اون مدلا نیستتت

نمیدونم والا

نه از اون چند سال پیش که سوالاتش درمورد موندن و بیرون اومدن من از رابطم

نه از الان که به قولی لنگ در هوا 

به نظرم بهش بگو خواستگار داری خب شاید واکنشی چیزی نشون داد

دوباره میشه مثه ۵ سال پیش

از این ور مونده از اونور وامونده

شاید اگر همون ۵ سال پیش انقدر با اطمینان بهش جواب نمیدادم الان دو به شک نبود

دوباره میشه مثه ۵ سال پیشاز این ور مونده از اونور واموندهشاید اگر همون ۵ سال پیش انقدر با اطمینان به ...

یا شایدم فکر میکنه من هنوز دلم پیش اکسمه و هنوز دوستش دارم و نمیاد جلو که تکلیفش معلوم شه 

درصورتی که من هیچ علاقه ای از اکسم واسم نمونده

دوباره میشه مثه ۵ سال پیشاز این ور مونده از اونور واموندهشاید اگر همون ۵ سال پیش انقدر با اطمینان به ...

ولی خب این فرق داره اون موقع تو رابطه بودی نمیتونست بهت بگه از رابطه بیا بیرون با من باش

الان خواستگار داری شاید یهو یه واکنشی نشون داد