2777
2789

خانما من هفته پیش از یه کانال خرید کردم قرار شد فرداش برام پست کنه بسته مو .... هزینه اش رو هم کارت به کارت کردم با پستش شد ۱۰۰ تومن ولی هنوز به دستم نرسیده یه هفته شده پیامم میدم جواب نمیده .... چه حوری باید به پلیس فتا شکایت کنم؟؟؟آیا کسی بوده که شکایت کرده باشه؟؟؟مراحلش چه جوریه؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

خودت سادگی کردی بهتره یا از جایی که خرید میکنی مطمئن باشی یا پول و بعد از تحویل بدی 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كدوم كانال بگو ما گول نخوريم...

واقعا اینجور مواقع اسم کانال گفته بشه که سر بقیه کلاه نذارن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

خب واسه شروع چیز ارزون سفارش میدادی 

من مثلا اول ی چیز ۲۰ ۳۰ تومنی سفارش میدم که مطمئن شم از کارشون

جدا از اون نگاه میکردی اگه عکس رسید ووسایل ارسالیشو میزاره یا نه؟وقتی کانالی رسیدای ارسالشو نمیزاره مشکوکه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب واسه شروع چیز ارزون سفارش میدادی  من مثلا اول ی چیز ۲۰ ۳۰ تومنی سفارش میدم که مطمئن شم از ک ...

عکس رسید میذاره....یه قسمت برای رضایت مشتری هم داره ...

همین جمعه؟خودتم تهرانی؟ کانالم از تهرانه؟

کانال تهرانه من خودم رشتم .... اخه من بار اولم نیس از کانالها خرید میکنم از شهر کرد و اصفهانم خرید کردم نهایت سه روزه اومده