2777
2789

میخوان برن خونه زن بابام 

چیکار کنم نرن 

خیلی دلشون خوشه فکر کردن مجردن من خواهرام باید وردارم بیارم پیش خودم طفلکا  

دلشون دوست دارم خون‌ کنم نمیخوام بره پیش خانوادش 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

واااا چه بدجنسی

میخوام بدجنس باشم

کجا پا میشه میره عیده بشینن خونشون مگه مجردن 

بدعادت شدن از بس رفتن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دلت خبر ندارم عزیزم و قضاوتت نمیکنم چون توی زندگیت نیستم 

ولی سعی کن خوشی و شادی  را برای همه حتی برای دشمنت آرزو کنی 

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

خودتم ی روزی ازدواج میکنیا

نمیدونم رفتار اون خانوم باهات چ شکلیه ولی اونو ی زن ببین ک دوست داره عیدو پیش خانوادش باشه نه زن بابات

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

وا،، یعنی نباید بره به خانوادش سر بزنه،، عجب

روز عید کجا پا میشن برن خونه ی خانواده زن بابام

هر هقتع میره بس نیست بتمرگه خونش حداقل روز عیدو

خواهران کوچیکه هستن یا بزرگ

۱۸‌و ۱۴

خودتم ی روزی ازدواج میکنیانمیدونم رفتار اون خانوم باهات چ شکلیه ولی اونو ی زن ببین ک دوست داره عیدو ...

غلط اضافه کرده

من شاید دلم میخواست برم خونه بابام 

خواهرام گناهشون چیه چرا خونه‌خودشون نباشن پیش بابام نباشن  مگه مرد مجرده بچه هاش ول کنه بره خونه خانواده زنش بچه هاش چی 

غلط اضافه کردهمن شاید دلم میخواست برم خونه بابام خواهرام گناهشون چیه چرا خونه‌خودشون نباشن پیش بابام ...

خواهرات کوچیکن؟

و خودت متاهلی درسته؟

خواهراتو بیار پیش خودت عزیزم

فکر کردم مجردی حالا ک خونه داری اونارم بیار باهم باشین اینقد ک از زن بابات متنفری نباشه حالتون بهتره که

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

غلط اضافه کردهمن شاید دلم میخواست برم خونه بابام خواهرام گناهشون چیه چرا خونه‌خودشون نباشن پیش بابام ...

این واقعا درسته پدرتون باید روز عید پیش بچه هاش باشه ولی خانمش بره چه اشکال داره،،، با پدرت محترمانه صحبت کن