2777
2789
عنوان

مامانم اینا برام عیدی آوردن

207 بازدید | 6 پست

این یه رسمه تو شهر ما که برای دخترای متاهل قبل عید بخصوص چهارشنبه اخر سال خونوادش یه سری غذامیپزه همراه با عیدی میبره حالا هر کس در حد توانش ، که دستش درد نکنه مامان من امروز زرشک پلو با مرغ ، سوپ ، دلمه ، خاگینه پخته بود و تزیین کرده بود و با شیرینی و آجیل و پول بعنوان عیدیم برام آوردن ، البته دوشنبه هم مادرشوهر جان برا دخترای خودش فرستاده بود و ما رو هم از یاد نبرده بود و برا منم یه دیس برنج و سوپ و خاگینه فرستاد.

نگین تو این گرونی خوب نیست و اینا چون واقعا ماها از ته دل برا دخترامون این کارو میکنیم و هیچ اجباری نیس و واقعا من خودم انقد خوشحال میشم یجور ارزش دادن خونواده به دخترشونه بنظرم ، خودمم دو تا دختر دارم قطعا در اینده زنده باشم این رسمو بجا میارم 

ماهم این رسمو داریم

اولین عید باشه ولی پول نمیدن یه وسیله خونه میخرن مثلا کولر گازی

ولی بعد اولی پول میارن

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم این رسمو داریماولین عید باشه ولی پول نمیدن یه وسیله خونه میخرن مثلا کولر گازیولی بعد اولی پول م ...

اره عزیزم منم اولین عیدم تابلو فرش گرفتم اما الان دیگه ۱۰ سال میکذره   

اره عزیزم منم اولین عیدم تابلو فرش گرفتم اما الان دیگه ۱۰ سال میکذره

آره اینطوره رسم هامون مث همن

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡