2777
2789
عنوان

خیلی بی حوصلم چکار کنم حالم خوب شه

52 بازدید | 14 پست

همش تلاشایی که می کنم نادیده گرفته میشه کل خانوادم دنبال کوچیک ترین بهانن خوردم کنن

کل کارای عید رو تنهایی انجام دادم اونم خونه نقلی نه پله های۴طبقه رو تنهایی جارو کشیدم تنهایی نرده هارو درو دیوارو تمیز کردم همه جارو شستم بعد امروز چند تا ظرف بود تو ظرف شویی حرف نموند بهم نگن همش همه شون بهم میگن تو به یه دردی نمی خوری؟🙂

چند ماه  برادر زادم رو نگه داشتم۲۴ساعت تو بغلم بود اینهمه اذیت شدم به خاطرش امروز کلیدام رو میخواست میرفتم بیرون گفتم می مونم دم در ندادم بهش برادرم حرف نموند بهم نگه🙂💔

خیلی خستم خیلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنم بد تره خونه رو میریزن سرم

باید حدومرز بزاری 

چقدر خودتو کم دیدی که اینا اینطور می‌کنند 

دوبار که حرف زدن بگو من خسته شدن 

زبونتون عقربه 

کلام خوش و لحن خوش و مودب بگید 

من آدمم رباط که نیستم 

اگه هرکاری میکنم واسه تمیزی و آرامش خودمه 

اگه بخواهید این روال ادامه بدید با پوزش لفت میدم هرچی بزارربشع

برای چی اجازه میدی بهت توهین کنن؟؟؟ وقتی قدردان نیستن و زحماتت رو نادیده میگیرن بهتره هیچ کاری کنی خ ...

ازم انتطار همه چی رو دارن نکنم بد تر بهم توهین می کنن

همش بهم میگن تو به هیچ دردی نمی خوری تو به درد نخوری حرفشون ۲۴ساعت تو ذهنم تکرار میشه وقتی که بهشون چیزی میگم هم بد تر بهم توهین میکنن

باید حدومرز بزاری چقدر خودتو کم دیدی که اینا اینطور می‌کنند دوبار که حرف زدن بگو من خسته شدن زبونتون ...

کاش درد داشتن کاااااش 

این حرفا سرشون نمیشه حوصله شنیدن توهینای بد تر رو ندارم ببشتر از این رو نمی کشم 

ازم انتطار همه چی رو دارن نکنم بد تر بهم توهین می کننهمش بهم میگن تو به هیچ دردی نمی خوری تو به درد ...

اسی توی اینترنت سرچ کن انجمن هموابستگان گمنام برو عضو انجمن شو اونجا بدون پول و به شکل گمنام روی خودت کار میکنی و قوی میشی

ازم انتطار همه چی رو دارن نکنم بد تر بهم توهین می کننهمش بهم میگن تو به هیچ دردی نمی خوری تو به درد ...

سکوت کردن اجازه دوباره برای توهین و تحقیر

بزن تو دهنشون جوابشون رو بده هیچ کاری هم نکن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

کاش درد داشتن کاااااش این حرفا سرشون نمیشه حوصله شنیدن توهینای بد تر رو ندارم ببشتر از این رو نمی کش ...

میدونم بال و پرت رو چیدن 

افسرده شدی حس درماندگی پیدا کردی 

درست میشی فقط سعی کن انجمن رو شرکت کنی 

جلسات آنلاین هم داره