2777
2789
عنوان

سریال آبان

180 بازدید | 14 پست

قسمت ۹ نیومد امشب  چرا؟

‌چِه غَریب مانده ای ‌مَن‌‌‌...!️اکانت دست دونفره!این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨17/6/403

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا اصلا دوسش ندارم

خیلی قشنگ ک رو آبانم کراش زدم تازه😂😎

‌چِه غَریب مانده ای ‌مَن‌‌‌...!️اکانت دست دونفره!این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨17/6/403
بخاطر شب قدر نیومدفردا ساعت ۲۰ میاد

واقعا😥💔

بله عزیزم چشم رو هم بزاری فردا شب شده

باچ مرسی😫🤝

ثابت رو خیلی بد گریم کردن و از امیر هم خیلی بدم میاد اخه ابان هم یک زن باهوشه مثلا ولی تو تصمیم گیری ...

اره فقط اونجاش ک گفت آبان و برا داداشم میخوام😂💔

ثابت رو خیلی بد گریم کردن و از امیر هم خیلی بدم میاد اخه ابان هم یک زن باهوشه مثلا ولی تو تصمیم گیری ...

امیر یه ادم بی عرضه که فقط بلده گند بزنه و طبکار باشه

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
دقیقا خیلی بی دست و پاس خیانتم که کرد مرتیکه شل تمون

اره اول برا عشقشون غصه میخوردم کاش باهم بمونن 

الان میگم امیر خیلی بی لیاقته

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب