2777
2789
عنوان

پیرسینگ ناففف

89 بازدید | 9 پست

بچه ها پیرسینگ ناف زدم الان روش پماد زدم چیکار کنم پمادو ماساژ بدم یا نه؟بعد اینکه پماد خودش پاک میشه یا اینکه خودم باید پاکش کنم؟

Living by my own rules🌚

سلامتی روزی ک منم بزنم🤤🍾

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

پماد تتراسایکلین رو زیاد بزن به همه جای پرسینگت با دست تمیز

به هیچ عنوان هم نه ماساژ بده نه دست بزن که باعث عفونت میشه هی تکونش بدی

و تمیزش نکن تا جذب شه

برای تمیز کردنش هم نمیدونم الان چند وقته زدی ولی روزی دو تا سه بار مثلا هر ۱۲ ساعت یا ۸ ساعت با پنبه تمیزش کن( مراقب باش از پنبه کنده نشه بچسبه به نافت) و حتما از آب و نمک برای تمیز کردنش استفاده کن نه الکل

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پماد تتراسایکلین رو زیاد بزن به همه جای پرسینگت با دست تمیزبه هیچ عنوان هم نه ماساژ بده نه دست بزن ک ...

وای مرسی عزیزم من پماد موپیروسین زدم اون خوب نیس؟

بعد اینکه بجای اب و نمک از سرم شست و شو استفاده میکنم مشکلی ندارهه؟

Living by my own rules🌚
وای مرسی عزیزم من پماد موپیروسین زدم اون خوب نیس؟بعد اینکه بجای اب و نمک از سرم شست و شو استفاده میک ...

خواهش میکنم

نه مشکلی نیست پماد جنتکس و موپیروسین و تترا برای پرسینگه

سرم شست و شو یا سدیم کلراید همون اب نمکه تازه بهداشتی ترم هست خیالت راحت

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

مرسی عزیزممم🩷

خواهش میکنم مبارکت باشه خوشگلم