2777
2789

افطار حلیم بادمجون داشتیم چون هم شوهرم هم خودم حلیم بادمجون دوست داریم و هم غذای مقوی هست

جاریم وبرادر شوهرم وبچهاش موقع اذان اومدن و یهو جاریم تا سفره رو دید گفت کی دیگ حلیم بادمجون میخوره بیشتر غذای فقیرا هس یچیز بهتر درست میکردی 

منم گفتم مگه حلیم بادمجون چشه توش گوشت هم داره ولی یهو بغضم ترکید زدم زیر گریه و اومدم تو اتاق اونام بیرون نشستن کاش گورشون گم کنن برن

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگفتم میخوری بخور نمیخوری گ و ه منو نخور ب ت چ ک من چی میخورم ببخشید بابت بی ادبیم ولی سنگین اومد برام

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

وا دیگه چرا گریه کردی.چقدر بچه ای

بچه نیستم زود دلم پر میشه همیشه همین بودم تا الان که ۲۸ ۲۹ سالمه

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

می‌تونی اینجوری بگی:

"عجیبه که مهمون ناخونده باشی، بعد به سفره‌ای که برات پهن شده هم توهین کنی! اگه غذا رو دوست نداری، مجبورت نکردیم بخوری، می‌تونی بری خونه خودت و هر چی می‌خوای درست کنی. ولی اینجا حق نداری به زحمت من بی‌احترامی کنی!"

یا اگه بخوای با یه طعنه سنگین‌تر جوابش رو بدی:

"ما فقیر باشیم یا نه، حداقل ادب داریم و به غذای بقیه توهین نمی‌کنیم. شما که این‌قدر سلیقه‌تون بالاست، کاش قبل از افطار یه فکری برای زبونتون هم می‌کردید!"

این‌جور جوابا هم محکم هستن، هم بهش نشون می‌دن که نباید این‌قدر بی‌ادب باشه!

راست میگی؟ یا تاپیک پر بازدید رو دیدی

چرا بخوام دروغ بگم چی گیرم میاد کدوم تاپیک پربازید؟

یه روز قبل عید خونه شما چکار میکردن اونم دم اذان

عین گاو میرن ومیان انگار طویلس هممون تو یه ساختمونیم یهو عسن گاو  میان تو ازونجایی که نمیشه در باز نکرد چون میفهمن ک خونه ایم و در باط نکردیم دلخوری پیش میاد

بهش میگفتم میخوری بخور نمیخوری گ و ه منو نخور ب ت چ ک من چی میخورم ببخشید بابت بی ادبیم ولی سنگین او ...

چقدر خوب جواب دادی من زودی گریم میگیره🤦‍♀️

بچه نیستم زود دلم پر میشه همیشه همین بودم تا الان که ۲۸ ۲۹ سالمه

توی زشت بودن حرف جاریت و بی ادبیش شکی نیست ولی شما هم روی خودت کار کن . زشته برای یه خانم ۲۹ ساله تا بهش بگن بالای چشمت ابرو بزنه زیر گریه . اینجوری توی چشم بقیه همیشه بچه به نظر میای و هیچ وقت جدی نمیگیرنت 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم