2777
2789
عنوان

امروز چیکارا کردین💆‍♀️

144 بازدید | 9 پست

خودم از صبح:

_ کتاب جدید شروع کردم 

_ چتریامو رنگ گذاشتم(که به لطف پریودی خیلی رنگ نگرفت😂)

_ یه فیلم دیدم موقع ناهار

_ زبان اسپانیولی خوندم

_ آموزش دیدم

_ یه جز قران خوندم

در ادامه هم قراره:

_ صفحات کتابمو جلوتر ببرم

_ مدیتیشن کنم

_ روتین شکرگزاری بنویسم

_ برای امام علی سوره قدر بخونم

_ ژورنال اخر سالی بنویسم

خداجون شکرت❤️

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

به به عالییی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ تو گوشی بودم 

خوابیدم 

گریه کردم 

رفتم حموم 

گریه کردم 

الانم دارم شلوارمو میدوزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

باردارم دیروز همه کارا خونه رو انجام دادم 

شوهرم مریض از صبح در حال پرستاری بودم و پخت و پز 

اون رفت سرکار خونه رو جمع و جور کردم ناهار فردا رو دارم آماده میکنم 

بعدشم برم حموم و بشینم پای دعا

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

حررررصصصصص ک یازدهمو باید امتحان بدیم 💔((:

از اول سال معلوم بود که🥲

گرچه هنوز خیلی وقت هست

دانش آموزی خودم بعد کنکور اردیبهشت 

بصورت تشریحی میرن سراغش 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

فعلا هیچی الان برم ظرف بشورم بعد درس بخونم بعدم نقاشی تمرین کنم امشب زنگ بزنم شوهرم با هم صحبت کنیم شایدم زنگ نزدم چون فردا میاد 

روتین پوستی شبم انجام بدم 

فردا صبح زودم باید برم عکاسی 

لعنتی عوض شو