2777
2789

الان یکی از فامیلای نزدیکمون تو سن ۱۳/۱۴سالگی سر اجبار ازدواج کرده ۱۰ سالم با شوهرش زندگی کرد حاصل این ازدواج یدونه دختر 

بعد از این قضا که این شوهره کلا رفیق بازه،قمار بازه ،شب تا صبح تو قلیون سرا ها می‌شست هیچوقت هیچوقت برای زنش وقت نذاشته بود حتی دوتا دونه عکس درست حسابی هم این زن و شوهر از هم نداشتن نه پول داشت نه خونه نه ماشین هیچی یه آدم کاملا بی مسئولیت و یه خانواده بی فرهنگی هم داشت حتی عروسی هم برای زنش نگرفته تا بالاخره این فامیل ما جدا شد چون تو اون زندگی از دست کارای شوهرش تشنجی میشد بعد دخترش کاملا وابسته باباشه نمیذاره مامانش با مرد دیگه ازدواج کنه به غیر از باباش الان اطرافیانم حتی مامان خودم میگه این باید بخاطره بچش بگرده به اون زندگی ولی خودش نمیخواد 

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

کاش بچه رو ی‌مدت بده دست باباش

بره برای خودش زندگی کنه

همونقدری ک این زن تو ساخت بچه نقش داشته،مرده هم داشته

بچه هم ک ی مدت اخلاق پدرشو ببینه خودش فراری میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا این برام سوال شده

مثلا من چقد مامانمو توجيح میکنم بابا فرضا دوباره باهم ازدواج کردن وقتی پیش اون بچه شب روز جنگ و دعواست هیچ آرامشی نیست خود بچه مامانشو التماس میکنه برای طلاق ولی خب توجیح نمیشن

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

کاش بچه رو ی‌مدت بده دست باباشبره برای خودش زندگی کنههمونقدری ک این زن تو ساخت بچه نقش داشته،مرده هم ...

باباش خودش اس و پاسه خانواده شم بچه رو گردن نمیگیرن 

تا 18سالگی ارع موافقم ک باید زنو مرد همدیگرو تحمل کنن تا بچه بزرگ شه

حتی کسایی ک تک والدن و یکیشون فوت کردع برا ازدواج مجدد صبرکنن بچع بزرگ شع بعد

کابری سوم 😒حتی نمیدونم سر چی تعلیقم کردی نینی یار
باباش خودش اس و پاسه خانواده شم بچه رو گردن نمیگیرن

پس بچه چطور وابسته ی این پدر بی مسئولیت هیچی نداره؟:/

عجیبه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
هر چی خودش بگه.مگه مامانت وکیل اون خانوم هست

اون خانم اگه شوهرش آدم میشد سر عقل میومد دوباره حاضر میشد بخاطره بچش برگرده به اون زندگی متاسفانه شوهرش بیش‌تر از قبل بدتر شده

پس بچه چطور وابسته ی این پدر بی مسئولیت هیچی نداره؟:/عجیبه

اون بچه فقط ۹ سالشه درکی نداره چون باباش هفته چند روز میبرمش بیرون یا براش خوراکی میخره فک میکنه باباش بهترین آدمه تعصب وحشتناکی روی باباش داره

چرت و پرته بچه ها هم بدبختن خر که نیستن تاثیر میذاره روشون جدا شن بهتره

دقیقا طرز فکر منم همینه اون آدم ۱۰ سال همون بود بازم قراره همینطوری باشه

واسه همینه که میگن بچه میارین با فکر بیارین وقتی آوردی تا زمان به ثمر رسوندن مسئولی 

به تجربه دیدم مادری که مثل شیر بالاسر بچه هاش باشه وقتی پدر زنده اس و مادر رو میخواد حالا یا چند ماه یه بار بهش سر میزنه حتی با سیاست سایه اشو حفظ کنه برا بچه بهتره نه اینکه بگم حتما حالا بره زیر دست شوهرش از رو ناچاری و ضعف جو خونه رو سم کنه ، اما جایگاه پدر رو برا بچه خراب نکنه و دردودلاشو با بچه تخلیه نکنه  ، اینکه بچه نمیذاره مادرش با مرد دیگه ای ازدواج کنه حق داره ، دختره و هنوز به ثمر ننشسته دست کم نگیرین، قدیم نیست که مرد غریبه سالم پیدا بشه ، این همه آمار تجاوز ناپدری رو نمیبینین ، خواهشا صیغه یواشکی هم نشین کم از هرزگی نداره ، رو سر پسرای مجردی که دستشون به دهنشون میرسه یا متاهلای پولدار هم نرین  ، حیا و حرمت خونواده باید پابرجا بمونه حتی با نبود پدر ، همه ی اینا وقتیه که مادر فداکاری باشی و بچه دوست و بچه رو درست برای آینده درست تربیت کنی ،ملکه نجیبی باشین برا بچه هاتون تا زمانی که به ثمر بشینن و از آب و گل در بیان ، با اون استثناعات کاری ندارم که تو فیلما و رماناس 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

واسه همینه که میگن بچه میارین با فکر بیارین وقتی آوردی تا زمان به ثمر رسوندن مسئولی به تجربه دیدم ما ...

دقیقا عزیزم🤌🏻چقد مادر اون خانم گفت تو با این شوهری که داری بچه نیار 

اونم وقتی دید همسن و سالاش بچه دارن اینم وسوسه شده بیار از اون طرفم گول این حرفایی خورده که میگن بچه بیاری زندگیت بهتر میشه نه تنها بهتر نشده بلکه تباه شدن مادر و دختر 

بله درست میگین هیچی پدر خود آدم نمیشه آمار تجاوز به بچه هم بیشتر از طرف همین پدر خونده هاست