2777
2789

سلام دوستای گلم

ببخشید تو رو خدا اما من اولین تجربه بارداری ایه که دارم و خیلی نگرانم

من هفته ۸ هستم از دیشب خیلی جزئی لکه بینی داشتم جوری که روی دستمال فقط خیلی کم مشخص بود بیخشید انقد دقیق میگم رنگش هم تیره بود

باز امروز دیدم باز هم تیره و خیلی کم

دکترم گفته بود اگه لک داشتم پروژستون بذارم اما نمیدونم اینم به این کمی لک حساب میشه؟؟؟

الکی شیاف نذارم ضرر داشته باشه؟؟

تا شنبه متاسفانه به دکتر دسترسی ندارم لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید😢😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شیاف هیچ ضرری نداره حتما حتما استفاده کن

عزیزم یه دکتر تو تلویزیون میگفت شیفای پروژسترون که دکترای زنان خیلی راحت تجویز میکن مشکلات هورمونی و دو جنسیتی و ابهام تناسلی میتونه ایجاد کنه،استارتر برو بخش زنان و زایمان یه بیمارستان،اونا تعطیلات و شب و روز ندارن،

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

من شیاف گذاشتم دکتر گف ضرر نداره.

با اجازه استارتر منم هفته 9 هستم اما نمیدونم چرا وقتی به پهلو میخوابم دلم درد میگیره اصلا باید چجوری خوابید یا ربطی به طرز خوابیدنم نداره

عزیزم یه دکتر تو تلویزیون میگفت شیفای پروژسترون که دکترای زنان خیلی راحت تجویز میکن مشکلات هورمونی و ...

اون در صورتیه که مصرف مداوم داشته باشه ایشون لک کم دارن چند روز استفاده کنه خوب میشه نزاره که بدتره

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

فداتون بشم ممنونم حتما امشب میذارم همین برام کافی بود چون انقد نگرانم دیشب تا صبح خواب دیدم از دستش دادم.... خیلی برای به دست آوردنش تلاش کردم خیلی.... میترسم... مرسی مهربونا😙😙😙

عزیزم یه دکتر تو تلویزیون میگفت شیفای پروژسترون که دکترای زنان خیلی راحت تجویز میکن مشکلات هورمونی و ...

گلم من یکم استفاده میکنم اگه دیدم قطع نشد ادامه نمیدم میرم دکتر قطعا زیاد مصرف وردن هر دارویی مضره

شنیدم شیاف هیچ ضرری نداره استفاده کن نگران نباش. من 20 روز پیش زایمان کردم. اوایل بارداریم هفته 7 بودم دو سه روز لک های قهوه ای میدیدم.البته فقط رو دستمال.شیاف هم استفاده نکردم یعنی دکترم نداد. خدا روشکر اتفاقی هم نیفتاد. خواستم بگم نگران نباش عزیزم فقط استراحت کن استرس هم نداشته باش.شیافت هم استفاده کن.انشاءالله این دوران به زودی میگذره و بسلامتی زایمان میکنی

فداتون بشم ممنونم حتما امشب میذارم همین برام کافی بود چون انقد نگرانم دیشب تا صبح خواب دیدم از دستش ...

انشالله سالم و زیبا میاد تو بغلت منم هفته ۲۰ هستم یبار تو ۵ هفته لک دیدم ۵ روز شیاف استفاده کردم کلن برطرف شد

برای نی نی منم‌دعا کن سالم و صالح باشه

شنیدم شیاف هیچ ضرری نداره استفاده کن نگران نباش. من 20 روز پیش زایمان کردم. اوایل بارداریم هفته 7 بو ...

قربونت برم منم دقیقا همینجوری هستم

امشب شیاف میذارم مرسی از دلگرمیت برام دعا کن منم نی نی خودمو بغل کنم دلم آروم شه.... البته میدونم هیچ وقت دل مادرا آروم نمیشه😊

فداتون بشم ممنونم حتما امشب میذارم همین برام کافی بود چون انقد نگرانم دیشب تا صبح خواب دیدم از دستش ...

شیاف بذار حتما حالا لازم نیست شبم باشه استراحت کن وشیافو بذار 

یا من هو به کل مکان