2777
2789
عنوان

مدام کانالم رو چک میکنه 😂😂😂

201 بازدید | 10 پست

همکلاسیم یه پسره است بعد من یه کانال دارم توی تلگرام که روزمره ام یا چیزهایی که جالبه برام میذارم کلا هم فقط دو سه تا از دوستام هستن حالا این همکلاسیم هم همش چک میکنه یعنی چی؟ چرا اینکارو میکنه؟ همه پیام ها رو هم میبینه حتی خصوصی ترین ها 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ مشخص میشه کی چک میکنه؟

دیگه کلا توی کانالم دو تا از دوستام هستم با این پسره دوستام رفتن مسافرت کلا آنلاین نشدن کی چک کرده پس

از کجا میفهمی که چک میکنه؟ توی تل.گرام؟

اره توی تلگرام 

دوستام آنلاین نشدن کلا این هفته فقط هم همین پسره با دوتا دوستام هستن از اینجا فهمیدم 

دیگه کلا توی کانالم دو تا از دوستام هستم با این پسره دوستام رفتن مسافرت کلا آنلاین نشدن کی چک کرده پ ...

نه خودتم هربار بری بالاتر دوباره سین میخوره بازدیدش میره بالا ما یه کانال خصوصی داشتیم ۴نفر بودیم ۸ تا بازدید خورده بود

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

مثلا میزنه فلانی کانالت رو دید؟

نه خب کلا ساب های کانالم ۳ تا هست 

دو تا دوستم که آنلاین نشدن و ایشون 

وقتی دوتا دوستم ندیدن و سین خورده پیام یعنی ایشون دیده 

نه خودتم هربار بری بالاتر دوباره سین میخوره بازدیدش میره بالا ما یه کانال خصوصی داشتیم ۴نفر بودیم ۸ ...

نه خب اون برای وقایع که پیام قدیمی باشه من پیام رو صبح میذارم دو سه ساعت بعدش سین خورده 

منم یه کانال دارم که فقط خودم هستم توش مینویسم بعضی چیزا رو خیلی بازدید میخوره چون خیلی میخونمشون

اره ولی من این پیام رو مثلا صبح گذاشتم ظهر سین خورده در صورتی که خودم هم نخوندم دوباره