2777
2789
عنوان

پدرشوهرم برای پسر برادرشوهرم عیدی دو میلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 38 پست

شاید پسردوسته اره؟

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

پدر شوهر و مار شوهر من برای جاریم خونه نویی فرش بردن برای من نیومدن و نیاوردن 

ب اونا کمگ کردن خونه بخرن بما هزار تومن کمک نکردن خودمون خریدیم 

برای زایمان جاریم طلا بردن هدیه برای زایمان من برام چ...

س نمیارن مطمئنم 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر چشمت تنگهاین کجاش فرق گذاشتنه؟حالا پونصدتومن اینور اونور شده،فکر تخفیف گرفتنش هم بودی؟؟؟؟؟؟بابا ...

دوست عزیز منم این موردو تجربه کردم و خیلی حس بدی میده،ربطی ب چشم تنگی نداره،اخه چرا باید بین نوه ها فرق بذارن؟خیلی آدم ناراحت میشه

۵۰۰ تومن اینو اونور اصلا اهمیتی نداره

من یه جفت پاپوش واسه بچم خریدم بهم گف قایمش کن فکر نکنم من خریدم آخه کارتم نکشید پدرشوهرم از کارتش کشید هزاااار بار حساب کرد رو بدهی مون پول اون ۴۰۰ تومن پاپوش رو همش میگف انقد باید بدید پول پاپوش های دخترت هم هست

گیر نده، خب دلش خواسته فرق بزاره، اونو بیشتر دوست داره بهتره با واقعیت کنار بیای به جای خودخوری بی ...

دقیقا. شاید ی نوشو بیشتر بخواد گناه ک نکرده.

پدر من برا یکی از نوهاش ۳ تیکه طلا بزد. برا یکیشون یدونه‌ .  اونو بیشتر میخواد. بریم جنگ؟!!!

خدایا شکرت

مگه محتاج یکی دو تومن پدرشوهرتی آخه 

یکم عزت نفس داشته باش

پدرشوهر من به برادرشوهرام زمین داد من به یه ورم نبود گفتم حتما اونا نیازمند بودن ....ول کن بابا مگه نیازمندی؟

شاید جاریت نداره شاید عزت نفس نداره و هرچیز دیگه ای

خودتو دست بالا بگیر

دوست عزیز منم این موردو تجربه کردم و خیلی حس بدی میده،ربطی ب چشم تنگی نداره،اخه چرا باید بین نوه ها ...

اره فقط شما درکم کردی 

هممون هم تو یه ساختمون زندگی می‌کنیم 

یه ساپورت واس بچم نخریده حداقل با اون بپوشم واسش 

واسه اون سه تیکه خریده شلوارش رو هم جدا گرفته لی بود ست کت نبود

مگه محتاج یکی دو تومن پدرشوهرتی آخه یکم عزت نفس داشته باشپدرشوهر من به برادرشوهرام زمین داد من به یه ...

عزیز همه باهم زندگی می‌کنیم تازه همسر من شربکه باهاش پولاش رو همسر من میده خودش کار نمی کنه 

اگ بدونی جاریم چقد ذوق زده شده بود بهم نیشخند می زد  وقتی قیمتش رو گفت 

شاید چون کوچیکه نمیدونسته چی بخره شایدم پسر دوسته

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته