2777
2789
عنوان

شب قدر

37 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها دلم‌داره از غصه میترکه

حالم‌بده 

خیلی حالم‌بده‌

امشب چطوری خدارو‌صدا بزنم

چطوری التماسش کنم‌که‌‌صدامو‌بشنوه

شوهرمو‌خیلی دوست دارم‌ولی با این‌اخلاقش‌داره‌داغونم‌میکنه 😔😔

باز شروع کرده میگه چه عیدی…

منظثرش‌اینه قراره خونه ی بابام‌نیاد😔😟

بخدا من‌نمیتپنم‌کنار‌بیام

از غصه میمیرم

توروخدا قسم‌بگید‌چه‌نذری کنم

امشب‌چطوری به خدا روبندازم

صدامو‌بشنوه

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

من همیشه لحظه قرآن به سر گرفتن حرفامو به خدا میگم . شما هم دعاکن نمیگم نکن ولی از تو حرکت از خدا برکت باید قدمی در جهت اصلاح شرایط برداری تا خدا هم کمکت کنه . مثلا این که با یه مشاور حرف بزنی یا با یه بزرگتری حرف بزنی با همسرت صحبت کنه یا حتی اگر قراره بسوزی و بسازی با یکی حرف بزنی که چه جوری کمترین اسیب روحی رو ببینی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب قدر غسل دارعه ؟؟؟؟

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

شب قدر  غسل دار چه ساعتی ؟؟

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋