براتون پیش اومده که ادرستونو درست زده باشین ولی کد رهگیری زده باشه مقصد یه شهر دیگه من هرچی به فرستنده میگم میگه ادرسو درست زده و اشتباه پست بوده چیکار کنم بنظرتون بسته چند بار برگشت خورده از اون شهر اشتباه تاپیک قبم گفتم راهنمایی کنید لطفاً چیکار کنم الان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم از چرم مشهد یه سفارش داشتم اشتباه شهر دیگه فرستاده بود حدود یک و نیم ماه طول کشید تا این بسته برگشت و بدستم رسید
اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️
من آدرس محل خودمون دادم ولی وقتی کد مرسوله برام فرستاده شد دیدم یه شهر دیگه زدن رفتم به همون پیج اینستا پیام دادم گفت همون آدرسی که روی بسته نوشته میاد