2777
2789

سلام خانوما من الان 11هفته و 2روزمه و برای 16فروردین نوبت سونو ان تی گرفتم اخه قبلش همه جا تعطیله و اون موقع میشه 13هفته و 5روز ایا دیر نیست؟؟؟چیکار کنم؟

دقیقا تا ۱۳ هفته و ۶ روز وقت داری

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

منم ۱۳ هفته و ۴ روز رفتم 😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم ولی من میخواستم از بهترین دکتر نوبت بگیرم 

زنگ زدم نوبت نداشتن تنها نوبت خالیش جوری بود از ۱۳هفته می‌گذشت 

منشیش گفت برو جای دیگه چون اون موقع دیگه فایده نداره منم رفتم جای دیگه 

بازم بپرس 

عهههه خب خداروشکر استرس گرفته بودم

نگران نباش من چون ب خواست خودم اول سلفری دادم فکرکردم دیگه ان تی لازم‌‌ نیست بعد که رفتم دکتر گفت رفتی انجام دادی؟ گفتم نه، گفت تا ۱۳ هفته و ۶ وقت داری، دیگه در‌نهایت ۱۳ هفته و ۴ رفتم😍