2777
2789
عنوان

خانما راهنمایی میخوام راجب خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 23 پست
به همسرت بگو بهش بگه این کارو نکنه

میدونی پدرشوهرم داره بازشسته میشه و میخوان بهش بازنشستگی بدن پولشم فک کنم 800تومن حس میکنم اینکارا رو برا همین میکنه جلو چشم من بیشتر که همسرم باهاش دعواش بشه بذاره بره

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

دیروز همین کارو کردم همسرمم اسکاچ نو خرید با صافی نو برا ظرفشویی ولی امروز صبح قشنگ توف میکرد و ...

هر بهر مجبوری اول قبلش کامل ضدعفونی کنی

چاره ای نداری اونقدر اینکارو بکن تا بالاخره یکی بیاد و جلوی اون خانوم بالغ جاهل رو بگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورت شستن تو ظرفشویی چه اشکالی داره؟؟؟

قسمت دومی که گفتی منم بدم میاد 

حتی بدم میاد بگم واژه هاشو...اینقد حالت تهوع داره برام...ولی واقعا کار کثیفی نیست

درسته ما بدون میاد ولی خب کار غیر بهداشتی ای نیست همون قاشقی که رفته تو هم و با محتویات دهن و آب دهان ..

میاد تو ظرفشویی شسته میشه واقعا کار کثیفی نیست ...

و خونه ی خودشونو ما حق نداریم بش بد بگیم...

تنها راهش اینه که برگردید خونتون چون اون هم گناه نکرده

هر بهر مجبوری اول قبلش کامل ضدعفونی کنیچاره ای نداری اونقدر اینکارو بکن تا بالاخره یکی بیاد و جلوی ا ...

بخدا عزیزم هیچکی تو خونه شون بهش چیزی نمیگه یه بار تهدید کرده بود همه رو که خودشو میسوزونه کلا نرمال نیس و کسیم دیگه حسابش نمیکنه و کاری بکارش ندارن ولی من این وسط دارم اذیت میشم فقط

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

صورت شستن تو ظرفشویی چه اشکالی داره؟؟؟قسمت دومی که گفتی منم بدم میاد حتی بدم میاد بگم واژه هاشو...ای ...

خانم جان واقعا حالت خوبه ؟؟واقعا اینکارو شما هم میکنید؟؟ آب دهن کثیف اول صبح با اون چربی صورت و مسواک زدن تو ظرفشویی با قاشق دهنی زمین تا اسمون فرق داره 

بخدا عزیزم هیچکی تو خونه شون بهش چیزی نمیگه یه بار تهدید کرده بود همه رو که خودشو میسوزونه کلا نرمال ...

واویلا داره پس......

خیلی بده این حرکتش

زشته مخصوصا یک دختر گنده اصلا آدم انتظار نداره ازش این مدلی رفتار کنه.

چاره ای نداری دیگه مجبوری هی بشوری و بسابی و ضدعفونی کنی.

برو بعد یکی دوروز .

خانم جان واقعا حالت خوبه ؟؟واقعا اینکارو شما هم میکنید؟؟ آب دهن کثیف اول صبح با اون چربی صورت و مسوا ...

عزیزم حال من خوبه !!! لحن صحبتت اصلا قشنگ نیست که فکر می کنی خودت خیلی تمیز و درست کار انجام میدی بقیه نه!!! یکبار بت گفتم من صورتمو می شورم ولی خودم تف و اینارو بدم میاد خیلی زیاد  ولی شما بدتون میاد از لحاظ کثیفی و میکروب اتفاق بدی نیست ...

اینقد تلاش نکنید بگید فرق داره از لحاظ میکروبی فرق نداره ...فقط احساس بده که منتقل می کنه به شما ...

لطفاً فرق وسواس ذهنی خودتون و یک کثیفی واقعی رو متوجه باشید 

نمی خوام بگم تو وسواس داری  و عیب بزارم روتون

به این سطح از درک برسید همه ی ما آدمها نسبت به مسائل مختلفی وسواس کوچیک و بزرگ داریم و بهتره به وسواس‌های هم احترام بزاریم اما درستش هم اینه که اگه کسی وسواس مارو اجرا نکرد اسم کثیفی و چندشی نزاریم !!

مثلا من خودم به انداختن هسته ی میوه داخل سینک ظرفشویی حساسم خیلی زیاد ...اینکه مثلا یه بچه بیاد خونمون آلوچه بخوره هسته هاشو بندازه تو سینک بره ...

در واقع کار کثیفی انجام نداده تازه لطف کرده اینور اونور نینداخته...ولی من ببینم این صحنه رو خالم بده چون ظاهر کثیف و چندشی داره برام...

شما هم همینطور به چربی صورت و اینا حساسی و الا چربی صورت هم عین چربی موادغذایی و آب دهان چسبیده به قاشق و چنگال همه با مواد شوینده پاک میشه می‌ره 

لطفاً به خودت بیا

من در مورد این مسائل که زیاد تو این سایت می بینم خیلی موقع ها نظر دادم ....بعضیا منطقی می پذیرند اما خیلی ها نه ...اصرار دارند این رفتار کثیفه و دوست دارن بقیه رو زیر سوال ببرند

واقعا هم نمی رسم حرفای تکراری ببینم واسه همین دیگه به تاپیکتون برنمی گردم...

هدفم این بود از زاویه ی دیگه نشونتون بدم شاید حالتون بهتر شه و بتونید حساسیت خودتون رو در مورد مسائلی که دیگران رعایت نمی کنند کنترل کنید...

در هر صورت موفق باشی...

عزیزم حال من خوبه !!! لحن صحبتت اصلا قشنگ نیست که فکر می کنی خودت خیلی تمیز و درست کار انجام میدی بق ...

واقعا فازت چیه؟

دیگران اشتباه نمیکنن شمایی که آنرمالی خوشحال میشم دیگه به تاپیکم برنگردی و کار کثیف همون کار کثیف و چندش 😑🫤