عزیزم حال من خوبه !!! لحن صحبتت اصلا قشنگ نیست که فکر می کنی خودت خیلی تمیز و درست کار انجام میدی بقیه نه!!! یکبار بت گفتم من صورتمو می شورم ولی خودم تف و اینارو بدم میاد خیلی زیاد  ولی شما بدتون میاد از لحاظ کثیفی و میکروب اتفاق بدی نیست ...
اینقد تلاش نکنید بگید فرق داره از لحاظ میکروبی فرق نداره ...فقط احساس بده که منتقل می کنه به شما ...
لطفاً فرق وسواس ذهنی خودتون و یک کثیفی واقعی رو متوجه باشید 
نمی خوام بگم تو وسواس داری  و عیب بزارم روتون
به این سطح از درک برسید همه ی ما آدمها نسبت به مسائل مختلفی وسواس کوچیک و بزرگ داریم و بهتره به وسواسهای هم احترام بزاریم اما درستش هم اینه که اگه کسی وسواس مارو اجرا نکرد اسم کثیفی و چندشی نزاریم !!
مثلا من خودم به انداختن هسته ی میوه داخل سینک ظرفشویی حساسم خیلی زیاد ...اینکه مثلا یه بچه بیاد خونمون آلوچه بخوره هسته هاشو بندازه تو سینک بره ...
در واقع کار کثیفی انجام نداده تازه لطف کرده اینور اونور نینداخته...ولی من ببینم این صحنه رو خالم بده چون ظاهر کثیف و چندشی داره برام...
شما هم همینطور به چربی صورت و اینا حساسی و الا چربی صورت هم عین چربی موادغذایی و آب دهان چسبیده به قاشق و چنگال همه با مواد شوینده پاک میشه میره 
لطفاً به خودت بیا
من در مورد این مسائل که زیاد تو این سایت می بینم خیلی موقع ها نظر دادم ....بعضیا منطقی می پذیرند اما خیلی ها نه ...اصرار دارند این رفتار کثیفه و دوست دارن بقیه رو زیر سوال ببرند
واقعا هم نمی رسم حرفای تکراری ببینم واسه همین دیگه به تاپیکتون برنمی گردم...
هدفم این بود از زاویه ی دیگه نشونتون بدم شاید حالتون بهتر شه و بتونید حساسیت خودتون رو در مورد مسائلی که دیگران رعایت نمی کنند کنترل کنید...
در هر صورت موفق باشی...