2777
2789

سلام من چندروز برا تفریح همراه با همسرم به خونه پدریش امدیم همسرم بسیار مرد فهمیده ای خانوادشم همینطور فقط مشکلم یدونه خواهرشوهرم من خیلی دلم بده یعنی سر چیزا کوچیک هم دلم بهم میخوره تا چه برسه به این، جریان اینه که خواهرشوهرم تو سینک ظرفشویی شون صورت شو میشوره صبح ها و توف و فلان میکنه داخل سبد  ظرفشویی (همون صافی ها که داخل سینک قرار میگیره) الان من واقعا نه دلم میکشه اونجا ظرف بشورم و کمک مادرشوهرم بدم نه اینکه از ظرف هاشون استفاده کنم و اینکه مجرده و سی سالش لطفا راهنمایم کنید نمیخوام عیدی کسی دلش بشکنه 

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

اینم بگم فقط یدونه خواهر و برادرن و همسرم خواهر یا برادر دیگه ای نداره و الان که امدیم خونه شون خواهرشوهرم کلا تو اتاقش بیرون نمیاد و با من و همسرم دو روز اینجایم سلامم نکرده ولی میاد خونه خودم اینجوری نیس میگه و میخنده ولی من میام اینجا بدش میاد

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابااااا چقدر چندشه

بخدا دیگه وقته همه معده مو حتی بالا بیارم

وایتکس بزن تو سبد قبل ظرف شستن

اخه اصلا دلم نمیکشه برا شستنش تمیزشم کنم

بخدا دیگه وقته همه معده مو حتی بالا بیارم

با توجه ب کامنتای بالات فکر میکنم میخواد کاری کنه زودتر بری

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

یکبار با جلب توجه وایتکس بریز تو سبد و سینک و با اسکاچ و دستکش بشور بعد هم اسکاچ رو بنداز دور با اسکاچ نو ظرفارو بشور

اگر پرسید چه میکنی

بگو افراد اینجا صورت میشورن خلط میریزن آلودست برای ظرف شستن 

صلاح نیست بدون ضد عفونی کردن ظرف شسته بشه

یکبار با جلب توجه وایتکس بریز تو سبد و سینک و با اسکاچ و دستکش بشور بعد هم اسکاچ رو بنداز دور با اسک ...

دیروز همین کارو کردم همسرمم اسکاچ نو خرید با صافی نو برا ظرفشویی ولی امروز صبح قشنگ توف میکرد و ...

با توجه ب کامنتای بالات فکر میکنم میخواد کاری کنه زودتر بری

اخه خودش میاد خونه مون ولی ما سالی یه بار میایم 

ولی با توجه به اینکه گفتی از حضور ما بدش میاد شاید این کارارو میکنه که زودتر برید؟

نه کلا اینجوری خونه خودمم امد میخواست اینکارو بکنه من اونجا گفتم تو دستشویی شوینده صورت دارم برو اونجا اینجا رو نمیدونم چجوری قانعش کنم مخصوصا حرفم نمیزنه باهامون

نه کلا اینجوری خونه خودمم امد میخواست اینکارو بکنه من اونجا گفتم تو دستشویی شوینده صورت دارم برو اون ...

به همسرت بگو بهش تنهایی بگه فلانی این کارو نکن من حالم بهم میخوره

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙