2777
2789
عنوان

خواب همسر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناتوانی و عدم نعوظ

خب دیگه دلیل مهمیه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

با مرد قهر قهرو که دائم چس کن برقی رو میزنه به برق نمیشه زندگی کرد بخدا مرد باید پوست کلفت باشه که ب ...

بخدا اخلاقش مثل زنا بود. تو نباید بهش میگفتم سریع قهر میکرد

خستم، خیلی خسته
ممنون عزیزم. ولی خب عشق اول یه چیز دیگس.اولین هارو باهاش تجربه کردم.به هرحال خوبی هم داشت

واااای من اصلا اینو قبول ندارم که عشق اول و بخت اول و .... 

طرف رسما منو چندسال از زندگی عقب انداخت چرا بهش بگم عشق 

عشق اونیه که الآن باهاش دارم زندگی خوب و آرومی رو طی میکنم

واااای من اصلا اینو قبول ندارم که عشق اول و بخت اول و .... طرف رسما منو چندسال از زندگی عقب انداخت چ ...

چقدر حرفت به دلم نشست. من چندماه دیگه دارم میرم توی۳۰سال .حداقل باید یه بچه توی بغلم میبود.ولی اون آقا باوجود مشکل جنسی ک داشت ازدواج کرد ومنو بدبخت کرد

خستم، خیلی خسته
چقدر حرفت به دلم نشست. من چندماه دیگه دارم میرم توی۳۰سال .حداقل باید یه بچه توی بغلم میبود.ولی اون آ ...

عزیزم سنی نداری که ان شاءالله هر چی خیر و خوشی هس برات پیش بیاد همیشه بگو خدایا بختمو به خوشبختی باز کن الهی آمین🤲💚 

الهی آمینشم بگو حتما