2777
2789

همش توقع داره، انگار ما زندگی نداریم کلا باید برای مامانم تفریح ایجاد کنیم، چون خونه تنهاس، ما ۴تا بچه ایم از این به اون میگه از از اون به ما میگه، مثلا میگه از داداشم یاد بگیریم همش کمک میکنه اینور اونور میبره منو، در حالی که بخدا منمدانجام میدم

درسته تنهاس، گناه داره، ولی منم زندگی خودمو دارم، نشد یه صبح پاشم زنگ نزنه اینا بگه، تا شب انرژی منو بگیره 😭😭😭😭

دم عیدی حال منو گرفته بخدا، میگه تو هیچکار نمیکنی، مشاور رفتم گفته نباید توجه کنی به حرفاش، ولی نمیتونم خسته شدم

انگار ما بچه بودیم چکار کردن برامون

بعضی از والدین متاسفانه عادت کردن به بچه هاشون عذاب وجدان بدن و باعث بشن حس بدی نسبت به خودشون داشته باشن . چاره ای نیست شما هم باید یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه 

خدایا شکرت 
بعضی از والدین متاسفانه عادت کردن به بچه هاشون عذاب وجدان بدن و باعث بشن حس بدی نسبت به خودشون داشته ...

توروخداااا دعا کن بتونم، چون خیلی انرژی منفی میگیرم و باعث میشه با شوهرمو بچه هام همش دعوا کنم 😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه؟ کلی زنگ میزنه کجا بودی؟ چرا به من نگفتی؟ نگران میشه نیستم

سخته واقعا 

زیاد صحبت نکن به حرفاش توجه نکن بزار هرچی میخواد بگه 

بعضیا این مدلین حتما باید غر بزنن

یا خودت بیشتر تو تماس صحبت کن 

سخته واقعا زیاد صحبت نکن به حرفاش توجه نکن بزار هرچی میخواد بگه بعضیا این مدلین حتما باید غر بزنن یا ...

واقعا سخته، منم درکش میکنم تنهاس خونه 

ولی خب زندگی خودم چی میشه؟ 😭