2777
2789
عنوان

در جواب اونایی که بهم گفتن چقدر چاق شدی چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دارم سایز کم میکنم نه وزن ،میخوام عضله هام بمونه واسه همین زمان میبره دارم میرم باشگاه. مهم اینه بچم سالمه و همه چی بدنش تو بارداریم تامین شد 

من از خدامه از چاقی از در اتاق رد نشم،ولی زایمان و بارداری نداشتم متاسفانه. ببین حرف مردم واقعا مهم نیس 

تو هم کلی زمان داری تا خوش اندام بشی

کاشکی مشکل منم اینا بود ،دل کوچیک نباش

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

جدی🤣

اره بخدا من خودم از اونایی بودم که چاق شدم اما اطرافیانم زایمان کردن فکر کن میدیدمشون انداما باربی شکم تخت انگار نه انگار این تازه زایمان کرده البته اونا قبل بارداری هم خوش هیکل بودنا من قبل بارداری اندامم عالی بود بعدش یکم اضافه وزن اوردم الان باز دارم نرمال میشم

اره بخدا من خودم از اونایی بودم که چاق شدم اما اطرافیانم زایمان کردن فکر کن میدیدمشون انداما باربی ش ...

چقدر جالببب

عمم 40 و خورده ای بود خییلییی لاغر بود

بعد زایمان شد 70 

بستگی به ژن هم داره البته

🌱☕️Patience              ایران من👑☀️🦁

بگو بنظر خودم اوکیم عزیزم😊 دیگه ادامه نده بحث رو اگرم خیلی کشش دادن کلا به اون بحث محل نده و نشنیده بگیر تا خیط بشه طرف

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چقدر جالبببعمم 40 و خورده ای بود خییلییی لاغر بود بعد زایمان شد 70 بستگی به ژن هم داره البته

اره خب اخه بعضیا تو بارداری خیلی پرخوری میکنن هله هوله میخورن ولی بعضیا تو بارداری هم مراعات میکنن به اندازه غذا میخورن واسه همون اندامشون خوب میمونه