2777
2789
عنوان

نخود و بچه دار شدن پسرزایی

715 بازدید | 38 پست

.

نخود پر از املاح معدی، آهن فیبــر، پروتئیــن، کلســیم و گروه ویتامین هاســـت.

بچــه میخوای ⁉️:

(پســرزایی را به شــدت افزایش میــدهد) :

✅ نخود رو از شــب تو آب خیس کن، صبــح موقع نماز صــبح بزار ده دقــیقه رو گاز بجوشــه و بعد آبــشو با عسل مخلوط کن بده همســرت بخوره.

فقط یک ماه در هفتــه ۵ مرتبه، این کار رو انجـــام بده و بعد به فضل الهی تاثیـــر باورنکردنیشــو میبیـــنی😍🤰🤱

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش زودتر میدونستم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بدبخت ما دخترا ندیدیم بگن اینو بخورین بچتون دختر بشه 😂

چرا بدبخت؟

بدبخت اینا که تو ۱۰۰۰سال پیش جاموندن

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

بخدا از صبح هر چی بیشتر تاپیکا رو میخونم‌بیشتر هنگ میکنم یکی میگه قمر در عقربه سفره ها رو امروز بچینید 

یکی میگه ماه قرمز بود سال ظهوره یکی میگه ۴۵ سالگی سن خوبیه برای بچه ی چهارم و پنجم و زاییدن یکی میگه نخود و خیارشور بخورید 

کی میخوایم عاقل شیم  کی میخوایم از مغزمون استفاده کنیم بعدا بر باعث  عقب موندگی و مشکلات کشور لعنت میفرستیم 

بدبخت ما دخترا ندیدیم بگن اینو بخورین بچتون دختر بشه 😂

من دیدم انصافا😅

ولی نمیدونم چرا میگن فلان چیز ویتامین داره بخورید پسر میشه! انگار چیزای بی‌خاصیت نیازه تا بچه دختر شه!!!

والا خیلی از ورزشکارا و آدمایی که قدرت بدنی و تغذیشون عالیه بچشون دختر میشه، نمونشو تو جامعه هم داریم

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

چه عیبی جنسیتتون داره که اینقدر دنبال پسرید؟؟؟؟

عیبی نداره. آدم وقتی میبینه تو این کشور زن حق و حقوقش در حد شهروند درجه 3. و از نظر فرهنگ و عرف دختر محدوده و هزار چیز دیگه. میگه خب لااقل پسر باشه اذیت نشه. همین