2777
2789
وااای  یکی از فامیلای ما هم هست توی این کار هر روز و شب عروسیه خخخ اخه بیشتر عروس داماد کار ...

اون مربی من آقا بود 😁😁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم اقاست خخخ

😀😀😀😉

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه بابا اروپایی چیه خیلی ها الان شغلشونه

بله میدونم ولی خب از نظر مردا سرگرمی و تفریح و جذابیت جنسی بحساب میاد.

خب این آدم آینده میخواد .. اینجوری عوام نمیپذیرن.

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است
[QUOTE=52076082]بله برای کشوای اروپایی نه برای فرهنگ ایرانی اینجا بدید خوبی این چیزا رو نمیبینن[/QUO ...

نه گلم من روانشناسی مطالعه میکنم و مشاوره خانواده رو میبینم اکثرا پس میخورن از جامعه

بله میدونم ولی خب از نظر مردا سرگرمی و تفریح و جذابیت جنسی بحساب میاد. خب این آدم آینده میخواد .. ا ...

بستگی داره دیگه

توی شهرهای بزرگ دیگه پذیرفته شده

درامدشون هم با شرکت نفت برابری میکنه خخخ

تازه به خودشون هم میگن استاد

بستگی داره دیگه توی شهرهای بزرگ دیگه پذیرفته شده درامدشون هم با شرکت نفت برابری میکنه خخخ تازه به ...

ببین پذیرفته شدن از جانب چند تا جوان با خانواده خیلی فرق داره.

مثلا واسه ی ازدواج سراغ دختر باوقار میرن.

کسی نمیگه من زن رقاص میخوام اگرم بفهمن نمیرن بگیرن.

اینا با هم صنف خودشون ازدواج میکنن، اکثر اون پسرام تعهدی به زندگی ندارن.

ببین پذیرفته شدن از جانب چند تا جوان با خانواده خیلی فرق داره. مثلا واسه ی ازدواج سراغ دختر باوقار ...

کاری به پذیرش ایناش نداریم 

کلا گفتین شغل نیست

من گفتم هست 

حالا بقیه جوانبش دیگه اساتید بررسی میکنن. 

ببین پذیرفته شدن از جانب چند تا جوان با خانواده خیلی فرق داره. مثلا واسه ی ازدواج سراغ دختر باوقار ...

الان باله، هم ورزشه، هم رقصه (یا رشته های مشابه)، کسی هم بد نمیدونه، ولی فکر کنم شما رقص رو الزما رقص عربی و امثالهم میدونی

الان باله، هم ورزشه، هم رقصه (یا رشته های مشابه)، کسی هم بد نمیدونه، ولی فکر کنم شما رقص رو الزما رق ...

چه قدم دوست دارم 😍

هیپ هاپم دوست دارم 😀😀

الان باله، هم ورزشه، هم رقصه (یا رشته های مشابه)، کسی هم بد نمیدونه، ولی فکر کنم شما رقص رو الزما رق ...

والا من اطلاعات خاصی ندارم

اما کلا رقص ینوع ورزشه. همه هم دوست دارن.

ولی در کل واسه ی جنس مرد غیر از تفریح و لذت نیست، مردا واسه ی ازدواج سراغ بهترینا میرن. من اینو واقعا درک کردم.

ولی برای خانمها نه شادی هست