2777
2789

حالا انگار زنها مونده این هستن که ازدواج کنن و اگر مردها نپسندنشون برای ازدواج دیگه زندگیشون تباهه 😉 

عرف تو جامعه یعنی چه؟ یعنی طرز تفکر من و شما. طرز تفکر که عوض شه عرف هم خواهی نخواهی عوض میشه.  روراست باشیم اگر فکر می کنیم یه کاری درست نیست آسمون رسیمون به هم نبافیم که مردا اونطور فکر می کنن تو کشور ما فلانه و.....  بگیم که خودمون هم همینطور فکر می کنیم، پشت جملات مردها اینطور فکر می کنن و جامعه بد می دونه قایم نشیم ....   اگر اونجور فکر نمی کنیم پس این تفکر اشتباهو ساپورت هم نباید بکنیم و براش تبلیغ کنیم. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من اطلاعات خاصی ندارم اما کلا رقص ینوع ورزشه. همه هم دوست دارن. ولی در کل واسه ی جنس مرد غیر ...

daghighan sohbataye parmida jono ghabol daram
 badam man nmidoonm shoma k  y tarze fkre sadaro nmitooni  bara  khodt ghabol koni ch jor moshaveri hasti
moshaver bayad etelate b roozi dashte bashe azizm na serfan b trze fkra jense mozakar fkr kone

daghighan sohbataye parmida jono ghabol daram  badam man nmidoonm shoma k  y tarze fkre sa ...

عزیزم من نگفتم مشاورم  

در کل بلوغ فکری و زمان این چیزا رو حل میکنه.

ما باید بدونیم تو ایرانیم و فرهنگ و باید و نباید رو بدونیم.

اینکه چهار تا پسر و دختر تشویقت کنن برقصی چیز عجیبی نیست، ولی وقتی وارد واقعیتها میشی میبینی همین آدمها برای جنبه های دیگر زندگی انسان رو پس میزنن.

چیزی شبیه عطر حضور شما کم است