2777
2789
عنوان

عید کجا خوب بریم مسافرت

142 بازدید | 14 پست

نمیدونم موندم اولین بار میریم مسافرت هر جارو نگاه میکنم بارندگی پیشنهادتون چیه

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

عید بهترین جا تهران موندنه خلوتتتت من بعدش میرم

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ جا

عید همه جا شلوغه.

هیچ لذتی نمی‌بری

یا تو ترافیک پاره میشی یا از شلوغی شهرا حالت بد میشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

خوزستان خیلی خوبه واسه عید

اونجا ام بارون؟

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
طرفهای دزفول هوا گرمه و بهاری

این دزفول چی داره هرچی دزفولیه خودشون توشهرهای دیگه ساکن شدن بعدپیشنهادشهرشونوبه همه میدن درضمن من دیروزازاونجااومدم بحدی گرم بوداصلانمیشدازماشین پیاده بشیم 

این دزفول چی داره هرچی دزفولیه خودشون توشهرهای دیگه ساکن شدن بعدپیشنهادشهرشونوبه همه میدن درضمن من د ...

خودت میگه سرد و بارونی نباشه یعنی اوولویتت اب و هواست برو همون شمال کلی جای دیدنی و جنگل داره زیر بارون بهت خوش میگذره

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
خودت میگه سرد و بارونی نباشه یعنی اوولویتت اب و هواست برو همون شمال کلی جای دیدنی و جنگل داره زیر با ...

یعنی ازهمه ی شهرهای ایران فقط دزفول بارندگی نیست؟؟؟یه دزفولی هم داریم توگروه کوهنوردی هردفعه میگه همایش بعدی دزفول برگزاربشه هرچی مدیرگروه میگه دزفول کوه نداره قبول نمبکنه هرطوری شده میخوان کل کشورروبکشونید شهرتون تاباسرمایه مسافرشهرشونوابادترکنه طوری که ازمرکزاستان زده جلوولی متاسفانه ازلحاظ فرهنگی ضعیف خیلی چیزای دیگه که قابل گفتن نیست