2777
2789
عنوان

درد پا

179 بازدید | 22 پست

سلام دوستان چندین سال پیش ساق پام ضربه محکمی خورد چند روز ورم کرد و کبودشد و حتی زخم کوچک داست  ولی خیلی درد گرفت اون موقع از حدود ۸ سال پیش هرازگاهی این استخوان پام درد می کرد مخصوصا زمستونا  البته با فعالیت زیاد هم دردش بیشتر می شد ولی بعد مدتی خود به خود خوب میشد ولی الان حدود یک ماهه درداش بیشتر شده وحتی کمی اذیت کننده باد سرد میخوره بیشتر میشه  فعالیتم هم کمی زیاد شده مخصوصا جایی که ضربه خورده انگار دوباره زخم شده اینقد که درد داره و سیخ می کشه دکتر می ترسم برم به نطرتون طبیعیه دردش؟ نرمی استخوان هم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم این اتفاق وقتی بچه بود براش افتاد میگفت ضعف کردم اون موقع از درد

الان که پنجاه سالشه اون پاش وحشتناک درد داره و حتی یه مقدار کجم شده 

شما برو دکتر تا دیر نشده

مامان منم این اتفاق وقتی بچه بود براش افتاد میگفت ضعف کردم اون موقع از دردالان که پنجاه سالشه اون پا ...

بله حتما اتفاقا منم یه مقدار کجی انگار تو پام هم حس کردم اخه حدود بیست سال پیش ضربه خوردم

زرده تخم مرغ بومی و زرد چوبه مخلوط کن شب ها با پارچه آب نخورده ببند چندشب زهر درد بیرون کشیده میشد ک ...

یعنی احتمال عفونت بعد چندین سال هست؟می ترسم

بله حتما اتفاقا منم یه مقدار کجی انگار تو پام هم حس کردم اخه حدود بیست سال پیش ضربه خوردم

عزیزم فقط استخوناتو تقویت کن همین به خودت برس گرمی بخور سردی اصلا استفاده نکن خیلی پاهاتو به آب نزن فقط باید اینکارارو بکنی که مامان من نکرد متاسفانه

نمیدونم چندسالتونه اما اگه هنوز بچه ندارید دوران بارداری و شیردهی خیییییلی ویتامین و کلسیم مصرف کنید