2777
2789
عنوان

اینجارووووو

197 بازدید | 20 پست

شیوه صحیح قرآن به سر نهادن در شبهای قدر: 

علامه حسن زاده آملی 🚩

آن بخش از دعا که قرآن ها را برابر چهره می گیرند،قرآن را به شکل استخاره باز کرده و روبروی چهره می گیریم.

آنجا هم که بنا است قرآن بر سر گذاشته شود بدون این که صفحه باز شده تغییر کند آن را روی سر قرار دهید.

به این شکل که قرآن به شکل باز شده و رو به بالا باشد. 

یعنی صفحات و نوشته ها رو به آسمان و جلد قرآن روی سر قرار می گیرد.

بعد از برداشتن قرآن از سر آن صفحه را علامت گذارده یا شماره صفحه را حفظ کنید تا سر فرصت مطالعه کنید.

آنچه در این 2 صفحه به دست شما رسیده، تقدیری است که در شب قدر مقدر شده.

یعنی خوانشی است بر احوالات شما در سالی که پیش رو دارید.

اینگونه است که آن چه در شب قدر نازل می شود سرنوشت یک ساله را معین می کند.خوشا به حال آنانی که در این چند شب، هر شبشان صفحه ای روشن تر و پسندیده تر از شب قبل دارد.📣منبع: هزارویک نکته علامه حسن زاده آملی

الان دیدم😍😍😍وای یه فاله حقیقی وملکوتیه ک خدا برامون تعیین کردع وبع صراحت نشونمون میده😍😍😍الهی بحق مهربونیش واسه همتون زیباترین ایه ها بیاد

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

دستت درد نکنه چقدر جالب 😍تازه گفته نوشته ها بالا باشن من همیشه برعکس انجام میدادم 🙂

سلامت باشی الهی😍واسه خودمم جالب بود گفتم بقیه رم سورپرایزکنم خوشحال شن.خوش ب سعادتت من امثال ادم شدم😔

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشی الهی😍واسه خودمم جالب بود گفتم بقیه رم سورپرایزکنم خوشحال شن.خوش ب سعادتت من امثال ادم شد ...

تو خیلی روح پاک و قشنگی داری و البته چقدر خوبه با مطالعه به این نتیجه رسیدی 💖

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
تو خیلی روح پاک و قشنگی داری و البته چقدر خوبه با مطالعه به این نتیجه رسیدی 💖

دورت بگردممم🥺🥺مررررسی باحرفت دلموشادکردی ان شاءالله دراخرت به بهترین شکل ممکن شادشی

دورت بگردممم🥺🥺مررررسی باحرفت دلموشادکردی ان شاءالله دراخرت به بهترین شکل ممکن شادشی

فداااات 😍💖

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
فداااات 😍💖

خداعمره باعزتت بده الهیییی🥺

رو سر که میزاریمم استخاره ایی باز کنیم 

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
رو سر که میزاریمم استخاره ایی باز کنیم

اررررره😍بسم الله بگو یه صفحه بازکن انتخابی بعد به طرف اسمون بگیرش روسرت صفحه روهم علامت بزن ک بعداز دعات بخونیش

چه جالب نمیدونستم😍

😍😍😍منممممم .دیدمش خیلی برام جذاب اومد

چه چالب🥰

عاااا خیلی😍گفتم همگی فیض ببریم

خدا بیامرزه علامه آملی رو

خدا بیامرزه رفتگان شما وبقیه ومن رو ان شاءالله