2777
2789

سنوگرافی بقایا

سلام خانما امروز رفتم سنو گفت نه بچه ای هست نه ساکی یکوچولو بقایا بود فقط .

موقع سقط دو تیکه کوچیک لخته داشتم دردمم زیاد نبود اما دو روز خونریزیم زیاد بود

سقط که کلی لخته و درد داره !!

ممکنه سنو اشتباه کنه؟  

الان یکمی دارم اما خونریزیم تموم شده عادیه؟؟

من وقتی ک بچه اولم سقط شد رفتم سونو گف یه ذره بقایا ک خیلی کمه مونده ک‌ مهم نیست 

چون اگر زیاد باشن  یا بزرگ باید کورتاژ بشن فکر کنم 

دیگه منم خیلی زعفرون و دارچین و این چیزای گرم میخوردم تا همون دو سه تیکه هم بیوفته 

اون موقع دکتر من گف مهم نیس با پریود بعدی همه میرن 

یادمه چند روزی هم یه قرصی بنام قرص مترژن میخوردم برا بقایا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم همه مثل هم نیستن بعضیا زیاد درد ندارن بعضیا خونریزیشون کمتره . حالا خداروشکر مشکل خاصی نداش ...

ینی سنو اشتباه نمیکنه؟ سنوگرافی از رحم گرفت..شکمی.. ممکنه خارج رحمی حامله باشم ؟ بعد از ۱۰ روز هنوزم بیبی چکم مثبته اما سنو گفت ۲ سی‌سی بقایا داری همین

من وقتی ک بچه اولم سقط شد رفتم سونو گف یه ذره بقایا ک خیلی کمه مونده ک‌ مهم نیست چون اگر زیاد باشن ...

دارم از اون قرصه 

فقط میترسم سنو اشتباه کرده باشه که هنوز بیبی چکم مثبته و درد دارم خونریزی ندارم فقط درد کمر شکم

عزیزم تحربشو دارم فقط میشه حپابمو بدی؟یجا نوشته بودی کسی و میشناسی میتونه حصار بزنه میتونه طلسم بشکنه میشه ادرس و شماره بدید بهم؟‌پول زیاد می گیره؟میتونه بهم بگه کی برام انجام داده؟