2777
2789
عنوان

وقتی مرد چند بار خیانت کنه

1413 بازدید | 47 پست

سلام

دوستان بنظرتون وقتی مرد چند بار خیانت کنه 

وبعدش معذرت خواهی کنه وبه غلط کردن بیفته و بگه دیگه تکرار نمیکنم 

میشه واسه همیشه بخشیدش؟

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی چرا من نمیتونم وقتی بحثمون بشه سریع یادآوریش میکنم

بدترین کار رو میکنی عزیزم

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
یا بعضی وقتا دیر بیاد خونه بهش شک میکنم گوشیش رو هم یواشکی چک میکنم

زندگی ای که توش پایه اعتماد برداشته بشه خیلی سست میشه..اونم بالاخره این اعتماد رو ازشما سلب کرده..باید به مرور خودش این اعتماد شمارو بدست بیاره

یا بعضی وقتا دیر بیاد خونه بهش شک میکنم گوشیش رو هم یواشکی چک میکنم

اگه این کار رو میکنی منتظر خیانت بعدیش باش. مطمئنا با این رفتارای شما فقط زمینه خیانت بعدی براش بازتر میشه و ی امر عادی براش تلقی میشه و زرنگ تر و مخفیانه تر کارش رو ادامه میده.

کاملا ببخشش اما مسلما نمیتونی فراموش کنی. 

اگه ببینه تو هنوز بهش شک داری دوباره برمیگرده ها.

حالا دیگه خود دانی عزیزم.

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
خیلی کار بدی میکنی یا تمومش کن و جدا شو  یا اگه موندی ، بهش فرصت دوباره بده و قبول کن که انسا ...

من بخاطر دو تا بچم موندم وگرنه اصلا دوس نداشتم ادامه بدم

روزای خیلی سختی داشتم وهمش گریه و زاری ولی نذاشتم هیچکس خبر دار بشه حتی خانواده هامون چون میدونستم اهل جداشدن نیسم نمیخاستم آبروم بره

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک