2777
2789
عنوان

وقتی مرد چند بار خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 47 پست
ببخشید خیانت شوهرتون در چه حد بوده؟؟در حد قرار و پیامک یا فراتر ازون؟؟

یبارش گفت میرم تهران واسه کارم

وبعدش که اومد واسم گل خریده بود و اومد خونه 

پیش هم نشسته بودیم که گوشیشو برداشتم و رفتم تو پیاماش دیدم یه خانوم مطلقه ای که یه بچه ۸ساله هم داره بهش پیام داده وازش تشکر کرده و گفته شرمنده که نذاشتم دستمو بگیری

و من هنوز شوهرمو دوس دارم 

یه مامان ۲۷ساله...مامان ۳تا وروجک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=52072013]ولی چرا من نمیتونم وقتی بحثمون بشه سریع یادآوریش میکن خداوند ستار العيوب است اگه واقعا برگشته شما هم از صفت خدا فيض ببر و عيبشو پنهان کن

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
یبارش گفت میرم تهران واسه کارم وبعدش که اومد واسم گل خریده بود و اومد خونه  پیش هم نشسته بودی ...

اوکی..میدونم بازم خیانت خیانته ولی اینم دراون حد بد پیش نرفته دیگه..منظورم اینه که میتونه بخشیده بشه اگه برنمیگرده دوباره سراغش..الانم که میره کار و مشغوله سرش..نگران نباشید عزیزم سعی کنید همه چیرو فراموش کنید😊ان شالا دیگه تکرار نمیکنه

که از ش پرسیدم واسه چی این حرفو زده

مونده بود چی بگه و خیلی ترسیده بود 

اولش سکوت کرد و بعد که دید اینقد دارم گریه میکنم گفت که این خانومو قبلا تو یه گروهی باهاش آشنا شدم و گفته که مطلقه س و دنبال کار میگرده و منم رفتم تهران که از یه دوستای تهرانیم بخام تو محل کارش یه کاری واسش پیدا کنه

وبعد از اینکه واسه اون خانوم کار پیدا کرده بود 

خانومه نشسته بود پای درددل  با همسرم و از سختی هایی که کشیده بود واسش گفته بود و همسر منم که زیادی دلش سوخته بود و میخاسته دست خانومه رو بگیره که خانونه نذاشته و گفته شرمنده من هنوزم شوهرمو دوس دارم

خانومی وقتی خیانت میبینی باید ببینی علتش چی بوده... چون تا کمبودی نباشه خیانتی شکل نمیگیره... حتی اگه شوهرت بگه کمبودی نبود و من اشتباه کردم باز اگه همه چیز خوب بود که خیانت نمیکرد اما موضوع اصلی اینه که با یادآوری گذشته بیشتر به خودت ظلم میکنی تا شوهرت... چون اولا این ماجرا برای شوهرت تموم شده ست اما با یادآوریش دوباره همه چیز رو شروع میشه در ثانی چون شوهرت دیگه اشتباه نمیکنه ولی سالها دارید تنبیه اش میکنید این باعث میشه بگه خب من چه اشتباه کنم چه نکنم همسرم این حرفا رو تحویلم میده پس چه فایده ای داره این وفاداری من؟

اگه پای اون زندگی موندی و بخشیدی پس دیگه نباید به روش بیاری... همون موقع که فهمیده بودی میتونستی تمومش کنی ولی به خاطر زندگیت و احساست و یا هر چیز دیگه ای که برات تو اون زندگی مهم بود موندی که این قابل تقدیره اما ارزش خودت رو با یادآوری چیزی که تموم شده پایین نیار.... اگه نمیتونی این موضوع رو تو خودت حل کنی بهتره از یه مشاور یا روانشناس کمک بگیری... ایشالا خیره و همه چیز درست میشه خانومی

^^ میسپارمت به لبخندها گرچه خودم مهمان بغض های بی دلیلم ^^

خودش قسم میخورد که فقط بخاطر دلسوزی میخاسته دست اون خانومو بگیره و دلداریش بده😐

آخه بعضی وقتا  مثلا من یه اشتباهی میکنم و با هم دعوامون میشه 

منم بهش میگم یادت باشه چ کارایی کردی و من بخشیدمت و سر زندگیم موندم وگرنه هرکس دیگه ای جای من بود عمرا میتونست بمونه با اون کارات

ینی بعد از اون چند بار خیانت الان تقریبا دوسالی میشه که تکرار نکرده و واقعا خوب شده

اگر از این دو سال <واقعا> مطمئنید و می دونید خودش هم <واقعا> پشیمونه، خب یعنی <خواسته> که تغییر کنه و موفق شده.

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**
و شوهرم وفتی میدید من به کسی نمیگم دوباره تکرار میکرد

چطوری همچین مردی تصمیم گرفت خیانت رو بذاره کنار بلاخره؟

ترگلم، خواهرزادۀ مامان بزرگ نقاش. بعضی وقتا مهمون شما.  ** نی نی سایت به من آموخت، هر کسی رو نباید راهنمایی کرد. بعضی ها دلشون می خواد تو ناآگاهی های خودشون خوش یا ناخوش باشن.**

من باشم نمیبخشم ، وقتی یکبار اون همه رنج و استرس شما رو دید چرا دوباره تکرار کرد، بخشش خوبه و فراموش کردن ، اما وقتی  آدم از نزدیکترین فرد به خودش انتظار نداره ، بد ضربه میخوره