2777
2789

کاش مثل عشق پسره ب دختره تو فیلم تاسیان شوهرم عاشقم بود تحمل ناراحتیمو نداشت...الان خودش شده علت همه غم و ناراحتیم

چقدر دلم یه عشق میخواد یه عشق پاک یکی که مطمئن باشم چشماش جز من کسی رو نمیبینه

بعد خیانت دیدن خیلی حس کمبود دارم

اصلا چهره خودمو دوست ندارم

میدونم تقصیر اونه

ولی تو روحیه من اثرات مخربی گذاشته

کاش منم یکم زیباتر بودم

نمیدونم اخلاقم مثل اون زنایی بود که شوهرم رفت باهاشون

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم گرفت از تاپیکت 😢بمیرم برای دلت

خدانکنه عزیزم

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
چ حس بدی ولی تو کافی هستی قطعا اونم کامل نیست ایراداتی داره ولی شما نرفتی خیانت کنی پس به ذاته ... و ...

نمیدونم میگم کاش از اول میگفت نمیخوامت اینکه باهام ادامه داد ولی زیرزیرکی خیانت کرد دردش بدتره....

همیشه مشکل از طرف کسیه که خیانت میکنهه

ادمایی که خیانت میکنن ضریب هوشی پایینی دارن 

اصلا ربطی به زیبایی شما نداره (چون به بسیاری از خانوم های زیبا مثل ادریانا لیما و انجلینا جولی هم خیانت شده) 

مقصر تو نیستی عزیزم حالا که خیانت کرده اگه نمیخوای جدا بشی سعی کن بخاطر حال روح و روان خودتم بوده ببخشیش ، بیشتر به خودت برس به خودت بیشتر اهمیت بده پولاشو خرج کن بیرون برو خودتو جلو چشماش افسرده نشون نده

مقصر تو نیستی عزیزم حالا که خیانت کرده اگه نمیخوای جدا بشی سعی کن بخاطر حال روح و روان خودتم بوده بب ...

نمیتونم پول خرج کنم خیلی اهل پس انداز و آینده نگری ام

چیکار کنم این اخلاقم ترک بشه...ن که کلا چیزی نخرم اهل خرجای زیاااد برای خودم نیستم 

نمیدونم میگم کاش از اول میگفت نمیخوامت اینکه باهام ادامه داد ولی زیرزیرکی خیانت کرد دردش بدتره....

من متاهل نیستم ولی میتونم بفهمم چقدر سخت و دردناکه

خب تنوع طلبن... همه چی و با هم میخوان . 

اصلا ربطی به شما نداره این ادم با سوفیا لورن هم ازدواج میکرد خیانت میکرد ...

واقعا متاسفم برای اینجور مردها 

امیدوارم تقاص پس بدن . 

حرف دل منو زدی وقتی میبینم تو فیلما اونقدر عاشق همن قلبم میشکنه 💔🖤

منم واقعا قلبم پاره پاره میشه میگم من ازین دنیا جز یه عشق چی میخواستم مگه من ک هیچی دیگه برام مهم نبود

نمیتونم پول خرج کنم خیلی اهل پس انداز و آینده نگری امچیکار کنم این اخلاقم ترک بشه...ن که کلا چیزی نخ ...

پس انداز کنی که چی اخه ؟ هررررچی دلت میخواد رو بخر واس خودت موهاتو رنگ کن آرایش کن ناخون هاتو لاک قرمز بزن عطر گرون بخر لباس خوشکل بپوش پول نگه داری اخه که چی والا من یه تومن پول دستم میاد سریع خرجش میکنم هرچی که حال دلتو خوب میکنه انجام بده