2777
2789
عنوان

خانما یکم بهم دلگرمی میدین

167 بازدید | 26 پست

سلام. من حدودا ۳۶ سالمه. خانه دارم. من و همسرم هر دو تمایل به بچه دار شدن داریم.ولی من میگم الان هم دیر شده، زودتر اقدام کنیم.ولی ایشون میگن که یه سال بهم مهلت بده. زمانم بیشتر بشه بعد. از طرفی ما تو یه شهری زندگی میکنیم بدور از دو تا خونواده. بعد این یه طرف قضیه‌ طرف دیگه اینکه من ترس شدیدی نسبت به سزارین دارم. کلا زخم و بریدگی و اینا حالمو بهم میزنه. از طرفیم میگن طبیعی هم خوب نیس و فرقی با اون نداره. من خیلی دلم میخواد  اگه باردار بودم طبیعی زایمان کنم. با توجه به حرفام محترمانه و مثبت نظراتتون رو بگین. ولی نگین بچه نیار.خواهشا توهین کننده ها تاپیک رو از الان ترک کنن.چون من بهشون جواب نمیدم

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اقدا

م کنین از الان معلوم نیس تا کی طول بکشه باردار بشی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
یک سال دیگه چی میشه؟

کارشو تازه شروع کرده میگه اون موقع وقتم نسبت به الان بیشتره. آزادی عمل بیشتری دارم الان خ درگیرمو زمان ندارم

سزارین ک خیلی بهتره

برای اقدام هم بنظرم یکسال اینور اونور فرقی نداره باهم توافق کنید اگه زمان میخاد برای آمادگی بیشتر از لحاظ عاطفی و مالی بنظرم بهش زمان بده با یکسال دیر نمیشه بچه دار شدن

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۱ مرداد ۱۴۰۴ بعد از دوسال ولم کرد 💔 در حال جمع کردن تیکه های شکستم...

سلام عزیزم ، دیر نیست ، مهم اینه شما از نظر جسمی و روانی شرایطش رو داشته باشید .

بچه دار شدن به توافق دو طرفه اس اگر همسرت برای سال آینده مصمم تره و آماده تر پس کمی صبر کنید. 

اما بهتره از الان تحت نظر یه پزشک حاذق و کار بلد باشی ، مدام چکاپ هات رو انجام بدی ، مکمل و تقویتی و ... بخوری 

مهم تر از همه از فرصت یکساله ات استفاده کنی ، درمورد روانشناسی کودک و فرزند پروری مطالعه داشته باشی، پادکست های مربوط به بارداری و زایمان گوش کنی ، درمورد روانشناسی زنان باردار و بعد زایمان و ... مطالعه داشته باشی و خودت رو کم کم آماده کنی .

کارهایی که بعد دنیا اومدن بچه سختت میشه از الان شروع کنی و به پایان برسونی.

و کار های عقب افتاده ات رو انجام بدی .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

همسرتون برای چی زمان بیشتری میخوان ؟

چون اینجا کسی نیس هوامو داشته باشه میگه تنها میمونی خودم باید اینور اونور ببرمت. و اینکه ی لحظه دردت گرفت من چیکار کنم