2777
2789
عنوان

شب قدر

240 بازدید | 15 پست

چرا من هرچی دعا میکنم خدا منو نمیبینه 

شده تاحالا معجزه خدارو تو زندگیتون ببینین 

شده شب قدر دعا کنین خدا جوابتونو بده 

دلم خیلی گرفته نمیخوام ناشکری کنم ولی قلبم داره میترکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رحمت خدا توی زندگیم دیدم البته همه ما این رحمت رو داریم ولی گاهی توجه نداریم 

سعی کن از ته قلبت دعا کنی امام صادق ع میفرمایند طوری دعا کنید که انگار خداوند همین الان شما رو اجابت می‌کنه و اینکه گاهی اوقات توی یه ماجرایی حمکت هایی وجود داره که ما ازش بی خبریم 

عزیزم بایدصبور باشی واطمینان کامل داشته باشی که بهت میده نه زبانی قلبا طوری که اصلا استرس اون موضوعو نداشته باشی چون مطمئنی که بهت میده

محاله نشه خودم تجربشو داشتم  

خودت دیدی تو زندگیت؟ ک بشه

اره هرچی ازش خواستم بهم داده بیشتر دعاهام قبول شده ولی بزرگترینش که خوشبختیمه و خونه دار شدنم هنوز اجابت نشده و من امید دارم به خدا که برام خوب می سازه♥️

رحمت خدا توی زندگیم دیدم البته همه ما این رحمت رو داریم ولی گاهی توجه نداریم سعی کن از ته قلبت دعا ک ...

گاهی وقتا خیلی کم میارم طوری ک حس میکنم خدا صدامو نمیشنوه 

اخه واقعا هم سعی میکنم ادم بدی نباشم نمیگم خیلی خوبم 

اما سعیمو میکنم بد نباشم 

ی جاهایی تنها راه نجاتم ی معجزس از طرف خدا ک از دست کسی برنمیاد 

باهاش صحبت میکنم میگم حداقل ی نشونه بهم بده ک بدونم بنده ی خوبیم برات 

اما نمیشه

اره هرچی ازش خواستم بهم داده بیشتر دعاهام قبول شده ولی بزرگترینش که خوشبختیمه و خونه دار شدنم هنوز ا ...

الهی امین 

خوشحالم برات خیلی 

ادمای اینجوری میبینم امیدوار تر میشم

عزیزم بایدصبور باشی واطمینان کامل داشته باشی که بهت میده نه زبانی قلبا طوری که اصلا استرس اون موضوعو ...

چجوری استرس نداشته باشم وقتی استرس کل زندگیمو گرفته 

گاهی وقتا خیلی کم میارم طوری ک حس میکنم خدا صدامو نمیشنوه اخه واقعا هم سعی میکنم ادم بدی نباشم نمیگم ...

به این فک کن وقتی که داری باهاش حرف میزنی با همه بنده های دیگه ای که داره همه جوره حواسش بهت هست وقتی میخوای براش بنده خوبی باشی و توی این راه ایثار ها و تحمل هایی میکنی خدا میگه بنده من تو حواست به من هست منم حواس به تو هست و به وقتش برات جبران میکنم