2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان یه تجربه طلایی دارم ، وقتی دیدین تو ایران دولت داره برای خرید یه چیزی یا یه چیزی تبلیغ میکنه یا کمک میکنه بدونید قراره کلاهتون برداشته بشه این جو رو برای بورس هم ساخته بودن چند سال پیش، چی شد؟ پولای مردم آب شد همه ضرر کردن . نکنید 

دوستان یه تجربه طلایی دارم ، وقتی دیدین تو ایران دولت داره برای خرید یه چیزی یا یه چیزی تبلیغ میکنه ...

آخه یه سال یادمه ماشین یهو خیلی گرون شد همه گفتن نخرید موج ارزون میشه ولی چندین برابر شد و ارزون نشد طلا هم که شد دومیلیون همه گفتن موج ارزون میشه ولی امروز هشت تومن شد

اخه منطقی نیست طلای قسطی

من طلای قسطی رو چندین ساله میدونستم طلا فروشیا میدن ولی هیچوقت نمی گرفتم چون علاقه ای نداشتم یعنی کلا برام مهم نبود که طلا دارم یا نه ولی امروز یهو جوگیر شدم گفتم ببینم چجوریه

طلا فروشای بدجنس هیچوقتتتت طی سالای قبل قسط قبول نمیکردن چون‌میگفتن قیمت میره بالا نمیصرفه برامون ال ...

نه من چند سال پیش اون موقع که طلا گرمی صد هزارتومان بود یه طلا فروشی آشنا می‌گفت قسطی میده ولی من کلا اون دوره دنبال خونه و ماشین بودم الان میگم چه اشتباهی کردم

خرید طلا همیشه کار خوبیه چجوری قسطی خریدی شرایطش چی بود

ببین یه تک پوش خریدم صد و بیست تومن بود قیمتش بیست تومن دادم بقیش با نرخ روز باهام حساب می‌کنه یعنی هروقت پول داشته باشم میرم میدم کلا هم سه تا قسط مهلت دارم براتسویه ولی کلا هفت درصد اجرت داشت