2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکارش کنم

85 بازدید | 5 پست

من الان یه چند وقته کمر درد دارم ، قبلا تقریبا سه سال پیش دکتر رفتم گفتش مهره های کمرت مشکل داره احتمالا باید عمل شه از ترسم نرفتم دیگه دکتر‌....

امروز آبجیم پرید رو کمرم یه صدای تق از کمرم اومد ، نمبتونم راه برم درست  خیلی درد دارم ، چه غلطی کنم الان🤦🏻‍♀️ 

از یه طرفم چون بابا ندارم و داداشم از پول بابام خرجمو میده خجالت میکشم برم بگم چون این ماه برای عید خیلی خیلی پول خرج کرده واسه من .....

هیچ منفعتی هم تو خونه ندارم جز خوردن پول ، واقعا دلم میخواد خودکشی کنم چرا اینقدر بی مصرفم 

خسته شدم ، نمیدونم چیکار کنم ، بگم بهش یا بیخیالش بشم یه چند روز بخوابم تو تخت شاید دردش کم بشه!

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

عزیزم این چه حرفیه ....اگر خیلی درد داری حتما برو یه عکس بگیر 

اصلا هم خودتو سرزنش نکن اگر درست تموم شده حتما دنبال کار باش و یا کار آرایشگری یا خیاطی رو یاد بگیر و کار کن ....اما اگه زیر هجده سالی که دیگه باید درس بخونی و پیشرفت کنی و وظیفه خانواده هست شمارو تامین کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این چه حرفیه ....اگر خیلی درد داری حتما برو یه عکس بگیر اصلا هم خودتو سرزنش نکن اگر درست تموم ...

هنوز کنکور ندادم، حتی اگر کنکورم بدم بازم براشون خرج باز میکنم پول دانشگاه و اینا ...... 

اتفاقا اصلا وظیفشون نیست ....

نمیدونم بتونم بهش بگم یا نه ، شما فقط دعا کنید تا فردا خوب بشه من دیگه داداشمو اذیت نکنم 🙂❤️ 

هنوز کنکور ندادم، حتی اگر کنکورم بدم بازم براشون خرج باز میکنم پول دانشگاه و اینا ...... اتفاقا اصلا ...

متوجه شدم ....شما حرج درست نمیکنی که ....این خرجها اضافه نیست همشون برای آینده شماست و سلامتی شما که خیلی مهمه ....خرجای اضافه و اصراف بده .....امیدوارم که خوب بشید عزیزم 

متوجه شدم ....شما حرج درست نمیکنی که ....این خرجها اضافه نیست همشون برای آینده شماست و سلامتی شما که ...

هعی... 

ممنون گلم✨