2777
2789

وقتی سر هیچ واقعا هیچ هنوزم هنوزه بعد از گذشت سالها  فکر میکنم که چه دلیلی برای طلاق داشت  نفهمیدم 

فقط فهمیدم که  نابودم کرده   

امیدم 

باورم 

غرورم 

من رو به هیچ تبدیل کرده بود رو هیچ را نمیدید رو رفت 

حالا 

سالها گذشته  

همون آدم  که منو ندید منو به هیچ انگاشت

حالا  هر چند ماه یکبار میاد 

التماس میکنه  

داشتم به این فکر میکردم که  کار دنیا چقدر دقیق و بی نقصه  روی اتومات هست  

زمانی که رفت به همه چی فکر میکرد 

الا جز قول و قرارمون  

عهد و وفامون 

عشقم گفتن هاش ؟

حالا برگشته  بعد از 18 سال یا نزدیک 19 سال   میگه بیا از نو بسازیم  ؟/؟

میگم 

منو 

چی فرض کردی خانوم 

اگر روزی مجبور م کنند بین  زندگی در سیاه چال  یا با شما   مطمئن شو که سیاه چال رو انتخاب میکنم  

خواستم اینو بنویسم که 

بماند یادگاری 

که ای آقا یا خانوم  دلیل درست برای خراب کردن باید داشت  خراب کردن زندگی فقط 

خراب کردن زندگی نیست 

خراب کردن امید و آرزو های طرف مقابل 

چه بسا  تاوان دادن خود  را هم محاسبه کن 

اینو بدون که  همون یه لحظه رو نبین 

شاید امروز اون طرفت داره به هر دری میزنه که نری  بمونی بسازین 

اگر رفتی  بر گشتی همون که به هر دری میزد  

که داشته باشه شما رو 

به هر دری میزنه که نبینه شما رو  

یا بهتر بگم خودم یه زمانی بدون اون دنیا برام عذاب بود 

الان دیدنش برام عذاب شده 

نه اینکه فکر کنید حرفم از روی عصبانیته نه 

اتفاقا از روی آرامشه 

از روی فکره 

از روی حقیقه 

یکی   اینجا گفته بود مردی که بیاد نی نی سایت مرد نیست  

اولا 

برای من ماجرا داره  

وقت از شکست ها و طلاق ها در گوگل سرج میکردم  که سر گذشت ها رو بخونم  به خودم تسلی بدم که  تنها نیستم  نی نی سایت رو بیشتر و اغلب بالا می اورد این شد 

که با این سایت آشنا شدم 

وقتی دلم از دنیا میگرفت  

وقتی فکر میکردم تنها ضربه خورده  دنیا منم 

تو گوگل سرج میکردم طلاق  و این شد که اینجایی شدم

اینم از سرگذشت خودم و خودش  که بگم به احوال امروز مغرور نشیم که از بازی روزگار هیچ کس خبر نداره 

بماند یادگاری

مطمینی خیانت نکردی

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگام مردی که بعد از 18 سال جدایی زن نگرفته

آیا این داستان واقعیست؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

خب معلومه دنبال مهریه و پول بوده الانم شاید وضع مالی تون خوب شده دوباره داره سعی میکنه، آدم های زرنگ خوب بلدن چیکار کنن 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…