سلام دوستان من اسمم محمده ۲۲ سال ساکن تهران واقعیتش از همین بچگی کل خونواده ما همین جا بودیم و همین جا بزرگ شدیم و تا بال نشده یک شخصی به ما بگه از لهجتون یا از تیپ و قیافهتون به افغانها بخوریم جدا از اون من حدوداً دو ماهی میشه با یه دختری آشنا شدم که اصالتاً اهل لرستان هستن و خلاصهشو بخوام بگم اونها هم یک سری مشکلات توی زندگیشون دارند ثل اینکه پدرش نمیتونه کار کنه به خاطر اینکه سواد نداره و قند داره یه برادرش فوت کرده یکی از برادرای دیگش داخل بیمارستان و یه برادر دیگش هم لاً بیکار و ولگردی میکنه خودش هم یک سری مشکلات جسمی داره و وارد جزئیات نمیشیم خلاصهاش اینکه وضع زندگیشون اصلاً خوب نیستش حالا میرسیم سراغ من ر اصل کارم دست فروشیه حدوداً روز ۲ تومن ۳ تومن و کم یک تومان کار میکنم ا خونه و زمین و اینها ندارم ولی میتونم خونه اجارهای بگیرم جدا از اون کلاً خودم خرجی خونه کرایه خونه میدم و نمیخوام از خودم تعریف کنم پسری هستم پایبند خلاصهاش اهل رفیق بازی سیگار دایی نکرده مواد یا مشروبخوری اصلاً نیستم فقط میخوام این رو بگم به نظر شما به همچین آدمی خونواده اون شخص زن میدن یا نه از یه طرف وقتی بحثشو آوردم وسط خیلی راحت اون خانم قبول کرد که حدوداً سنش ۱۸ سالشه ولی گفتش من البته ازش پرسیدم چه قانونایی دارین گفتش باید خونه داشته باشی ماشین داشته باشی و ۱۱۹ تا سکه مهریه کنی خوب منم گفتم میدونی که واقعیتش کار من چیه زندگی من چطوره من ندارم اینها رو خیلی راحت قبول کرد گفتم مشکلی نداره من با خونوادم اینا رو حل میکنم واقعیتش دوستان خیلی خیلی همدیگر رو دوست داریم یعنی هر چقدر بخوایم بگیم کمه و واقعی عشقمون اصلاً تا به حالشون قبول میکنن یا نه برای آدمی مثل من با این ویژگیها که پدر ندارم دستم تو جیب خودمه درسته کارگری میکنم ولی سعی میکنم یه زندگی خیلی خوب برای همدیگه بسازیم خلاصهاش اینکه به نظر شما میتونه خونوادهاش قبول کنه چون واقعاً دختر خیلی راضی هستش و نظر شما چیه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جفتتون سنتون کمه، برا ازدواج زوده اون میخواد از بدبختی خودش رو نجات بده شما هم لابد برای پاسپورت، ترجیحا با هم وطنتون ازدواج کنین بهتره چون فک نکنم به بچه هاتون هم شناسنامه بدن اونم پاسوز ندونم کاری شما خواهد شد
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
اول اینکه شمامیگی کرایه خونه وخرج خونه میدی اونوقت بخای ازدواج کنی چطوری میخای هم زندگی خودتو هم خانوادتو هندل کنی سخت میشه ک دراین صورت دختر باید باخانوادت زندگی کنه که هرروز مشکلات عروس ومادرشوهری دارین ضمن اینکه شماباایرانی هم ازدواج کنین بهتون شناسنامه نمیدن و فقط به بچه هاتون میدن واینکه یک روز بیرون کنن ازاینجا خانوم باید بیاد افغانستان یاهم مشارومیفرستن وخانم وبچع هامیمونن پس بیشتر فکرکنین دخترخانم شاید بخاطر شرایط خانواده راضی بشه ب این ازدواج ولی وقتی سختی زندگی رو بکشه ازکجامعلوم که بمونه