2821
2789
عنوان

کیا اونجا حساب پی پال دارن

55 بازدید | 6 پست

درباره راه اندازیش اطلاعات دارید؟ 

توی ایران که میدونم نمیشه. میخواستم بپرسم اگر سفر خارج بریم امکانش هست اونجا یدونه حساب باز کنیم؟ 

کی میگه از تو ایران نمیشه؟!☺️

البته اگه منظورتون اینه از داخل ایران و با آی‌پی ایران بخواید حساب پی‌پل باز کنید ، خب بخاطر تحریم‌های یکجانبه شیطان بزرگ!😁 نمیشه!☺️

اما اگه منظورتون اینه که از داخل ایران کلاً نمیشه! باید عرض کنم اشتباهه و میشه! 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

کی میگه از تو ایران نمیشه؟!☺️البته اگه منظورتون اینه از داخل ایران و با آی‌پی ایران بخواید حساب پی‌پ ...

جدی؟ من نمیدونستم 

باید جایی برم برام انجام بدن یا خودمم میتونم؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جدی؟ من نمیدونستم باید جایی برم برام انجام بدن یا خودمم میتونم؟

خودتون نمی‌تونید ! چون vps میخواد ، یه سیم کارت خارجی میخواد ، آدرس منزل و قبض آب و برق که به اسم خودتون باشه می‌خواد ، یه کارت بانکی مث ویزا کارت یا مسترکارت می‌خواد .

بعدم شما پرسونال می‌خواید یا بیزینسی؟!

البته بازم هرجوری حساب کنید اینا خیلی کمتر از سفر خارجی تموم میشه!

اگه همین جوری افتتاح حساب کنید و از قبل طبق یه آدرس معتبر نباشه و مدارک هویتی‌ شما همخونی نداشته باشه ، و حتی شماره تماس اون کشورو نداشته باشید ، کل پول و سرمایه شما بلاک میشه که برگردوندنش تقریبا غیرممکنه!☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

خودتون نمی‌تونید ! چون vps میخواد ، یه سیم کارت خارجی میخواد ، آدرس منزل و قبض آب و برق که به اسم خو ...

ما یکی از اشناهای نزدیکمون هلند زندگی میکنه. گفت برام حساب پی پال باز میکنه چون من دارم مهاجرت میکنم. گفت برات میزنم که اماده داشته باشی. اما نزد منم نخواستم یاداوری کنم. 

حالاهم یه سفر میریم ترکیه میخواستم ببینم امکانش هست خودم انجام بدم اونجا یا نه. مخصوص حساب نمیریم. بعد اگر ادرس و ویزا میخواد چجوری اون میخواست برام انجام بده؟ 

ما یکی از اشناهای نزدیکمون هلند زندگی میکنه. گفت برام حساب پی پال باز میکنه چون من دارم مهاجرت میکنم ...

خب اون که آدرس خونه‌ش واقعیه و براش مشکلی پیش نمیاد که!☺️ بعدم هر وقت که بخوای میتونی یه حساب به حساب پی‌پل وصل کنی.

اما ما که از داخل ایران حساب درست می‌کنیم ، از همون اول همه‌ی کاراشو درست و اصولی انجام میدیم که بعدش دیگه مشکلی پیش نیاد !☺️

بعد یه سوال داشتم خدمتتون !

2825
2823
2791
2779
2792