2777
2789

مسابقه های بعدی که با خواهرم شرکت کردیم رادیویی بودن...برای شبکه ی سلامت بودن...یکیش اسمش سبک سنگین بود...اسم مجریش خیلی جالب بود ..ارژنگ درژند بود..اینجوری بود که دو تا شرکت کننده داشتن که سوالات پزشکی و اطلاعات عمومی پزشکی میپرسیدن و هرکی امتیاز بیشتری میگرفت،جایزه میبرد....چند باری شرکت کردیم و هر دفعه برنده شدیم...اما فقط یکبار جایزه شو دادن...اسپانسر برنامه شون فروشگاه فرش‌ احسان نیا بود فکر کنم  اسمش....سمت عظیمیه ی کرج بود انگار فروشگاهشون....گفتن برید جایزه تون رو از فروشگاه بگیرید...من و خواهرمم رفتیم و به آقای فروشنده گفتیم اومدیم جایزه مونو بگیریم..😁😁

ایشونم یه تعداد گلیم فرش های کوچیک داشتن گفتن میتونید از بین این کارها یکی انتخاب کنید...😂😂

منو خواهرمم نگاه گلیم ها کردیم و یکی برداشتیم...آخرم گلیم رو دادیم به خواهر بزرگترم که ازدواج کرده بود ببره استفاده کنه...😄😄😄

یه مسابقه ی دیگه هم داشت رادیو سلامت...اسمش یادم نیست...ولی اسم مجریش فیروزه آدابی بود...تو اونم شرکت کردیم چند بار و برنده شدیم...جایزه اش کیف کمک های اولیه بود....دوبار جایزه اشو آوردن ولی بقیه ی دفعات رو نیاوردن😁😁😁

انقدر شرکت کرده بودیم که گاهی همینجوری خودشون زنگ میزدن بیاید تو مسابقه شرکت کنید..🤣🤣

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز خداروشکر اطلاعات عمومیتون برای سوال ها بالاستاز این به بعد زنگ زدن بگین پنجاه پنجاه جایزه رو نصف ...

نمیدونم این مسابقه ها هنوز برگزار میشه یا نه...مال خیلی سال پیشه

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

من یبار پیاده روی خانوادگی قم  دوچرخه بردم ندادن ،ولی خرت پرت زیاد بردم ،پتو ،سرویس چایخوری،کارت هدیه پول و...

سخن از نیمه بریدم که نگه کردم و دیدم.       که به پایان رسید عمرم و به پایان نرسان

نمیدونم این مسابقه ها هنوز برگزار میشه یا نه...مال خیلی سال پیشه

خوب ایتا کلی مسابقه هست من پارسال مسابقه ایه های زندگی یه تومن بردم  

سخن از نیمه بریدم که نگه کردم و دیدم.       که به پایان رسید عمرم و به پایان نرسان

خوب ایتا کلی مسابقه هست من پارسال مسابقه ایه های زندگی یه تومن بردم

ایتا؟نمیدونم برنامه شو ندارم.

ایتا؟نمیدونم برنامه شو ندارم.

لازم نیست برنامه داشته باشی از طرق وب بزن ایتا میاره بعدش بزن مسابقه ایه ها