2777
2789
عنوان

شربت بی بی سد برای نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 12335 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بردمش چیزی از رفلاکس نگفت.الان بزور خوابوندمش هی شیرا میاد تو گلوش میدونم اروغم داره اما اگر بر ...

بچه هاي ريفلاكسي زياد گريه ميكنن و خيلي بالا ميارن .

زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

عزیزم پسرمنم دوماهونیمشه وزن به دنیا اومدنش 3200بود دوماهگیش 5200بود بهداشت گفت زیرخط نموداره وزنگیریش خوب نیست بهش یر خشک میدادم روزی دوبار یه بار بدجور بالاآورد دیگه ندادم خوب شد بردمش دکتر گفت پسرت سالمه فقط ترش میکنه معدش شربت داد ولی هنوزم مثل قبل همش میخواد زیر سینم باشه پسرمنم شبا 4.5ساعت خوابه روزام چرته نیم ساعته میزنه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
شربت چی داد؟یعنی شیرتون بسشه؟الان چندماهشه؟

رانیتیدین داده الان یک هفته ی دیگه سه ماهش تموم میشه آره چون وزن میگیره دکترش گفت خوبه وزنش 200گرم زیاده تازه

میگم این شربتو بدم شاید بخوابه یکم رشد کنه از طرفی هم عذاب وجدان نمیزاره میگم شاید ضرر داشته باشه

من ندادم تاحالا دکترداده؟