2777
2789

خیلی دوسداشتم زودتر بیارم ولی شرایط مالی مهیا نبود شما فاصله بچه هاتون چند سال هست راضی هستین ؟

برای آرامشم و سلامتی نی نیم صلوات میفرستی، انشالله حاجت روا بشی 💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت کلاس اوله اگه ارع الان دومیو نیاریا پوستت کنده میشه

خب بعدا دیر نمیشه ؟ خودم ۳۲ سالمه

پسرم ۹سالشه تازه باردارم ..امامیگم کاش زودمیاواردم اون موقع که پسرم برزگ شه ذیگه ذوقی نداره با کوچیک ...

اره منم به همین فکر میکنم ولی خب شنیدم میگن فاصله سنی کم هم همش دعوا میکنن

خب بعدا دیر نمیشه ؟ خودم ۳۲ سالمه

دیگه بزار بعد کلاس سومش .باید موقعی ک چهار پنج ساله بود برای دومی اقدام میکردی.البته هر جور به صلاحته بازم بستگی به شرایطت بسنج چون من خودم دخترم کلاس لوله و بچه کوچیک دارم خیلی اذیتم سراین گفدم به شما

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

دیگه بزار بعد کلاس سومش .باید موقعی ک چهار پنج ساله بود برای دومی اقدام میکردی.البته هر جور به صلاحت ...

یعنی فقط کمک به درسش رو شما میگی؟ حسودی هم میکنه؟

اره منم به همین فکر میکنم ولی خب شنیدم میگن فاصله سنی کم هم همش دعوا میکنن

ببین یکی از داداشام بچه هاش پشت سرهمن تقریبا اتفاقا دعوام کنن هوای همو دارن .اونیکی مثلا بزرگه ۱۳ موچیکه۲ سالشه بزرگه انگار بهش حسی ندارهذحتبگی نمیزاره اتاقش

من فاصلشون ۸ ساله.انگار دارم دو تا تک فرزند بزرگ میکنم.اصلا بزرگه با کوچیکه بازی نمیکنه

وای چه بد . من الان ی دونه دارم همش میگه حوصلم سرمیره 

یعنی فقط کمک به درسش رو شما میگی؟ حسودی هم میکنه؟

کلن هر کار میکنم سر اونیکی از اونیکی غافل میشم بله بچه ی کلاس اولی ی مادر تمام وقت میخواد بعضی موقع ها با زور میرسم شام درست کنم خونمم ک همیشه ترکیده

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

وای چه بد . من الان ی دونه دارم همش میگه حوصلم سرمیره

برای من جفتشون پسر هستند یعنی هم جنس اند اما تهش فقط گاهی پسرمو درحد کوتاه نگه میداره مثل دستشویب رفتن یا برنج آبکش کردن.وگرنه کوچیکه آویزوون منه بزرگه هم حوصلش سر رفته همیشه

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..