2789

برای وام فرزنداوری اومدضامنمون شداینوبگم این زن ودختربزرگش به حدی منواذیت کردن که باعث شدن کم کاری تیروییدبگیرم وهرروزجنگ اعصاب داشتم باهاشون وباعث شدن همیشه عصبی باشم ودخترموکتک بزنم که اونم ازبس بهش استرس واردشداعصابش خوردشد اونم کم کاری گرفت دوسال اینامنوعذاب دادن تااینکه بایه ترفندی پای شوهرموازخونشون قطع کرذم که دیگه تنهانمیره هروقت میره بامامیره ازاونموقع اوضاع بهترشده ومنم هرچی بگن اگراونموقع هم نتونم جوابشونوبدم چندروزبعدش یازنگ میزنم یامیرم مثل خودش یه تیکه میندازم بهشون ومیسوزونمشون امروززنگ زده میگه قسط وام ندادیدبه من زنگ زدن تافردانریزید حسابتومیبندیم منم گفتم فردامیبرم میریزم فردابردم ریختم بعدش زنگ بزنم بعش بگم نمیخاستم بریزم امادلم برات سوخت چون تومنواذیت کردی خیلی چه حرفاوتیکه هاکه بهم نزدی چقدرفرق گذاشتی بین من وجاریم وبچه های من وجاریم وهرچی تودلم هست بگم بهش اینم بگم اون کم نمیاره هاسریع جواب میده خیلی حاضرجوابه اینطوری خشمم مهارمیشه

😑😑😑

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دعواهاتون به کنار

سر ضمانت بانکی همو آزار ندین

تو این موضوع حق با اونه

کاری نکن دیگه ضامنت نشه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این کارو نکن اصلا

کار قشنگی نیست

حالا میگن خوبی به اینا نیومده. ضامنشون شدم فحشمون هم میدن

این رفتار اصلا شایسته ی یه زن با سیاست نیست

حرفاتو خرد خرد به وقتش بهش بزن

همونطور که خودت گفتی هر دفعه دیدی یه نیش بهش بزن این خیلی بهتره

دعواهاتون به کنار سر ضمانت بانکی همو آزار ندینتو این موضوع حق با اونه کاری نکن دیگه ضامنت نشه

اونودیگه بکشی ضامن نمیشه همینم به زورضامن شدچون حقوق بازنشستگیشوشوهرمن۱۰روزنرفت سرکارافتاددنبال کاراش چندسال پیش برای بقیه بچه هاش ضامن شده دوباردوبارازاسنواوسیله برداشتن برای ماهمین۱باربه زورضامن شده