2777
2789
عنوان

درمان وسواس فکری

245 بازدید | 15 پست

مامانا من ١٢ ساله وسواس فكرى دارم *با كمك اين قرصا درما شدم خدا دكترم وخير بده الهى، بعد از ٨ سال درمان شدم قرص آسنترا، پرفنازين،زولييدم،كلونازپام

دكتر دانيال خواجوى فرديس كرج*دستش شفاست ها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو یه چیز موقتیه باید معنویاتو بالا برد

معنویات در کنار دارو مکمل هم هستن،ممکنع اینقد مشکل شدید باشه که با عبادت هم حل نشه باید در کنارش دارو مصرف کرد

همونطور که جسم وقتی مریضه دارو میخواد روح هم همینطوره

عزیزم زولپیدم ک اعتیاد آوره و اصلا درمان کننده نیستبا آسنترا فقط موافقم وگرنه دکتری ک زولپیدم بده دک ...

من مشکل بیخوابی داشتم،زولپیدم هم تازع داده و موقتیه تا خوابم تنظیم شع

معنویات در کنار دارو مکمل هم هستن،ممکنع اینقد مشکل شدید باشه که با عبادت هم حل نشه باید در کنارش دار ...

روح به دلیل بر هم خوردگی هورمونی مریض میشه و عبادت میتونه هورمون ها رو تنظیم کنه . ولی اکثر افراد به دلیل گناه زیاد نمیتونن سمت عبادت برن مگر اینکه توفیق خدا نصیبشون بشه و گناهو کم کنن به همین خاطر به قرص و دارو پناه میبرن . ولی در واقع کاری که عبادت با روح آدم میکنه هرار تا روانپزشک نمیتونه انجام بده هر چند که استفاده از دارو خوبه و خدا هم توصیه کرده ولی درمان اصلی همون عبادت خالصانه هست 

روح به دلیل بر هم خوردگی هورمونی مریض میشه و عبادت میتونه هورمون ها رو تنظیم کنه . ولی اکثر افراد به ...

خدایی که درد و داده درمان هم داده،اگه قرار باشه همه ی مریضی ها با عبادت حل بشه پس عملا دکتری نباید فعالیت کنه

مخصوصا مریضی هایی مثل سرطان که بدون دارو محاله درمان بشه 

مثلا عبادت و زیاد کنیم که سرطان خوب بشه؟وسواس فکری داشتن دلیل بر گناه زیاد نیست،این ناخودآگاه مغزه