2777
2789

تو دوره ی دبیرستان همکلاس بودیم.خطش مثل نستعلیق و اینا نبود...ولی خیلی قشنگ بود....

بعد خیلی دوست داشتم خطم شبیه اون باشه...خلاصه شروع کردم‌به تمرین کردن‌از روی دستخطش....بعدش خطم شبیه خط اون شد...انقدر شبیه شده بود که خودشم نمیتونست تشخیص بده کدوم خط خودشه کدوم خط من.....😄

خط خودم در کل بد نیست اما اگه بخوام تند تند بنویسم یا بی حوصله بنویسم خیلی جالب درنمیاد...😁

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

عکس دست خطتو اگر دوست داری بذار

منم عاشق خط های خوبم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی بدخط بود مخصوصا تو ابتدایی وحشتناک بود خطم معلم کلاس اول گفت ارزو به دل موندم یه بار خوش خط بنویسی

تو دوره دبیرستان یه معلم خوش خط داشتم نگاه خطش کردم خط خودم خوب شد

کی تموم میشه 
عکس دست خطتو اگر دوست داری بذارمنم عاشق خط های خوبم

راستش خوابیدم و دفترم دم دست نیست...😄

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

منم خیلی بدخط بود مخصوصا تو ابتدایی وحشتناک بود خطم معلم کلاس اول گفت ارزو به دل موندم یه بار خوش خط ...

منم 😁😁

به نظرت برای اینکه دستخطم خوب بشه کلاس چه خطی شرکت کنم 

خط معمولی و روزمره مدنظرمه نه خط پیچ و تاب دار

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

به نظرت برای اینکه دستخطم خوب بشه کلاس چه خطی شرکت کنم خط معمولی و روزمره مدنظرمه نه خط پیچ و تاب دا ...

اکثر کلاس خطایی که میشناسم خط نستعلیق یاد میدن...هرچند فکر کنم دوره های خط برای روز مره هم داشته باشن....یه سرچ تو اینستا بزن آموزش خط یا خوش نویسی شاید به نتیجه برسی...میتونی تو  گوگل یا یوتیوب هم ببینی فیلم هایو...بیشتر تمرینه که خط رو خوب میکنه...تمرین زیاد بکن

اکثر کلاس خطایی که میشناسم خط نستعلیق یاد میدن...هرچند فکر کنم دوره های خط برای روز مره هم داشته باش ...

اخه نمی دونم چه خطی رو شروع کنم به یادگیری 

نسخ خودکاری؟نستعلیق؟

میخوام روزمره ازش استفاده کنم 

یعنی هدفم کار هنری نیست

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

اخه نمی دونم چه خطی رو شروع کنم به یادگیری نسخ خودکاری؟نستعلیق؟میخوام روزمره ازش استفاده کنم یعنی هد ...

این آموزش های خط با خودکار که میگم فکر کنم ب ای استفاده ی روز مره هم دارن دوره

این آموزش های خط با خودکار که میگم فکر کنم ب ای استفاده ی روز مره هم دارن دوره

مرسی گلم